امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 12 محرم 1448
شناسه خبر : 369082
  پرینت تاریخ انتشار : 26 ژوئن 2026 - 23:28 | 4 بازدید

برکات انقلاب اسلامی در قلب‌ ملت ایران نفوذ کرده است

به گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام والسلمین سیدعباس حسینی باقرآبادی، امام جمعه بافق، پنجم تیرماه در خطبه‌های این هفته نمازجمعه با تأکید بر مراقبت دائمی در محضر الهی گفت: مواظب باشیم در محضر خدای متعال گناهی در پرونده ما ثبت نشود. شاید علت جسارت گناهکاران به انجام گناه این باشد که چشمی از بندگان خدا آن‌ها را […]

برکات انقلاب اسلامی در قلب‌ ملت ایران نفوذ کرده است


حجت‌الاسلام والسلمین سیدعباس حسینی باقرآبادی، امام جمعه بافقبه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام والسلمین سیدعباس حسینی باقرآبادی، امام جمعه بافق، پنجم تیرماه در خطبه‌های این هفته نمازجمعه با تأکید بر مراقبت دائمی در محضر الهی گفت: مواظب باشیم در محضر خدای متعال گناهی در پرونده ما ثبت نشود. شاید علت جسارت گناهکاران به انجام گناه این باشد که چشمی از بندگان خدا آن‌ها را نمی‌بیند؛ اما باید حواسمان باشد که چشمان خدا می‌بیند.

 

وی ادامه داد: مواظب باشیم هر نفسی که می‌کشیم برای خدا باشد و دم و بازدم ما هم در مسیر بندگی و رضایت خدای متعال قرار گیرد. اگر تمام تلاش ما این باشد که خدا از ما راضی باشد، به تقوا می‌رسیم و البته جبران لحظه‌ای که به غفلت و معصیت گذشت، راحت نیست.

 

امام جمعه بافق با تسلیت شهادت سیدالشهدا(ع) و یاران باوفای ایشان و قدردانی از هیئت‌های مذهبی و اقشار مختلف مردم گفت: یکی از درس‌های بزرگ امام حسین(ع)، رضایت به رضای الهی است. امام حسین(ع) در آخرین لحظات خطاب به خدای متعال عرضه داشت: خدایا راضی‌ام به رضای تو، خدایا راضی‌ام به قضای تو؛ این همان چیزی است که تو برای من خواسته‌ای و این درس بزرگ روز عاشورای کربلاست.

 

وی با اشاره به فرارسیدن هفتم تیر، سالروز شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام گفت: در طول انقلاب، نزدیک به 80 قاضی شهید و بیش از 300 شهید از کارمندان قوه قضائیه تقدیم انقلاب شده است.

 

امام جمعه بافق با اشاره به دو مقطع تلخ در تاریخ انقلاب اسلامی اظهار کرد: در تاریخ انقلاب، دو سال تلخی‌های عجیبی داشت؛ یکی سال ۱۳۶۰ بود که در حدود شش ماه، نزدیک به صد نفر از شخصیت‌های تأثیرگذار انقلاب را از دست دادیم، اما ملت عزیز ایران مقتدرانه ایستادند. یکی هم سال گذشته بود که بیش از صد نفر از شخصیت‌های تراز اول مملکت به شهادت رسیدند.  

 

وی با اشاره به استقامت ملت ایران افزود: دنیا مات و مبهوت این مردم ایران است و نمی‌داند ایمان و برکات انقلاب در قلب‌های این ملت ریشه دوانده است. ملت ایران نشان داد قوام این انقلاب به مسئولینش نیست، به مردم است.

 

امام جمعه بافق با تأکید بر پیشرفت‌های کشور در شرایط فشار و تحریم گفت: دشمن دید ما در طول این چهار دهه تماماً در تحریم بودیم، اما چنان در عرصه‌های علمی و نظامی پیشرفت کردیم که دشمن انگشت به دهان مانده است. این همان پیش‌بینی امام شهید ماست که آینده معنوی کشور ما به مراتب بهتر خواهد شد.

 

حسینی با اشاره به برخی آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی اظهار کرد: این بدحجابی‌ها اگر نباشند باید تردید کنیم که انقلاب ما پویاست.   

 

وی با تمثیلی قرآنی ادامه داد: آب وقتی راکد باشد کف ایجاد نمی‌شود، اما وقتی آب با شدت حرکت کند کف ایجاد می‌کند. اگر این سیل خروشان ایمان را حفظ کنید و در صحنه باشید، مطمئن باشید طولی نخواهد کشید که ایمان شما مردم بر این ناهنجاری‌ها غلبه پیدا می‌کند. ما در آینده‌ای نه چندان دور، الگوی سلامت در معنویت برای دنیا خواهیم شد.

 

امام جمعه بافق با انتقاد از برخی مواضع و اظهارات مسئولان گفت: اینکه مسئولی مصاحبه کند و سخن از بیدون اشکال بودن  ورود ذرت و گندم آمریکایی به کشور کند، واقعاً در شأن مردم و مسئولان ما نیست. دشمنی که تا بن دندان علیه ما مسلح است و تا همین چند روز پیش رئیس‌جمهور آمریکا به کشتن شهید قاسم سلیمانی افتخار می‌کرد، چگونه می‌تواند محل تأمین غذای این مردم باشد؟

 

وی با استناد به کلام امیرالمؤمنین(ع) بیان کرد: اگر دشمن بعد از جنگ پیشنهاد صلح داد، بپذیر؛ اما بعد از امضا باید بیشتر احتیاط کرد. او دشمن است؛ نباید پس از صلح، در آغوش دشمن رفت و خوش‌بین بود؛ او آمده صلح کرده تا تو را غافلگیر کند.

 

امام جمعه با اشاره به روزهای پایانی ثبت‌نام حوزه‌های علمیه گفت: اگر امروز دین به دست شما رسیده، به برکت حوزه‌های علمیه بوده است. کسانی را که می‌دانید در عرصه سربازی امام زمان(عج) صلاحیت دارند، تشویق کنید ثبت‌نام کنند.

 

وی با اشاره به برنامه دوازدهم محرم در قالب اجتماع عاشورائیان در صحن امامزاده عبدالله(ع) بافق از مردم برای حضور پرشور در این اجتماع دعوت کرد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.