تفکر انقلاب اسلامی برگرفته از واقعه غدیر و عاشوراست
به گزارش ایکنا از گیلان، آیتالله رضا رمضانی گیلانی، دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت و نماینده گیلان در مجلس خبرگان رهبری شامگاه دوم تیرماه در صدوپانزدهمین تجمع شبانه مردم بندرانزلی در میدان امام خمینی(ره) این شهر ساحلی، ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت سید و سالار شهیدان امام حسین(ع)، اظهار کرد: عاشورا یک معجزه بود و اگر […]

به گزارش ایکنا از گیلان، آیتالله رضا رمضانی گیلانی، دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت و نماینده گیلان در مجلس خبرگان رهبری شامگاه دوم تیرماه در صدوپانزدهمین تجمع شبانه مردم بندرانزلی در میدان امام خمینی(ره) این شهر ساحلی، ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت سید و سالار شهیدان امام حسین(ع)، اظهار کرد: عاشورا یک معجزه بود و اگر خون امام حسین(ع) ریخته نمیشد نامی از خدا و دین نبود.
وی با بیان اینکه همواره بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) خصوصا در دوره امویان و عباسیان اسلام را وارونه میکردند، افزود: اسلام وارونه یعنی اسلامی که در آن روزه، نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر و احکام دیگر در آن خبری نیست و کم کم در صدد تعطیلی احکام دینی برآمدند.
آیتالله رمضانی با بیان اینکه حکومت اموی یک حکومت ظالمانه و اشرافی بود، تصریح کرد: حکومت عباسی در عین حکومت فساد و ظلم یک حکومت منافقانه و ریاکارانه بود و کار به جایی میرسد که بعد از ۳۰ سال از رحلت پیامبر اکرم(ص) قرآن را بالای نیزه نهادند و خوارج پیش آمد.
وی با تاکید بر اینکه حضرت علی(ع) در جهاد تبیین سعی کرد راه را به خوارج نشان دهد، گفت: چهار هزار نفر برنگشتند و امام با آنها جنگید و یکی از کسانی که زنده ماند ابن ملجم بود که بعدها نقشه قتل امیرالمومنین علی(ع) را در مسجد کوفه میکشد لذا عاشورا معجزه برای بقای اسلام بود.
دبیر کل مجمع جهانی اهلبیت(ع) با اشاره به اینکه بعد از واقعه عاشورا در طول تاریخ معجزهای نداشتیم تا انقلاب اسلامی به دست امام خمینی (ره) محقق شد، گفت: وقتی انقلاب اسلامی ایران شکل گرفت دنیا باور نمیکرد انقلاب دینی داشته باشیم زیرا تصور میکردند انقلابهای دنیا لائیک یا سکولار هستند.
آیتالله رمضانی با بیان اینکه دشمنان با دین در این چندین قرن مبارزه کردند، آن را محدود کردند و میگفتند امکان ندارد دین عرصه سیاست باشد، تصریح کرد: ولی امام خمینی(ره) این کار بزرگ را انجام داد و دین را در میدان حاضر کرد. حکومتی تشکیل داد که بر پایه آرای مردم و با محتوای اسلامیت بود. یعنی کرامت، عدالت، معنویت و رسیدن ب امنیت را برای تکتک انسانها در خود داشت و این معجزه به برکت معجزه عاشورایی بود.
نماینده گیلان در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: تفکر انقلاب اسلامی همان تفکر غدیری و عاشورایی است که دنیا را متحول کرد و محاسبات نظام سلطه را تغییر داد.
آیتالله رمضانی با اشاره به بخشی از آیه ۱۰۵ از سوره مبارکه انبیا «أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ؛ که زمین را بندگان شایسته ما به میراث میبرند»، تاکید کرد: امام خمینی(ره) انقلابی به وجود آورد که امروز در سطح جهان به یک قدرت بینالمللی تبدیل شده است.
نماینده گیلان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: درسی ک امام کبیر و امام شهید به ما دادند این بود که در برابر سارقان، ظالمان و مستکبران باید ایستاد.
انتهای پیام
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


