امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 8 محرم 1448
شناسه خبر : 368054
  پرینت تاریخ انتشار : 23 ژوئن 2026 - 11:57 | 3 بازدید

مسابقه عکس «ایستادگی برای ایران» برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌ عمومی استانداری لرستان، یعقوب دالوند، مدیرکل روابط‌ عمومی استانداری لرستان از برگزاری مسابقه عکاسی «ایستادگی برای ایران» با موضوع جنگ رمضان ویژه روابط‌عمومی دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد. وی افزود: دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت در نظر دارد در اقدامی برای مستندسازی و ثبت این جنگ دفاع مقدس و میهنی، […]

مسابقه عکس «ایستادگی برای ایران» برگزار می‌شود


یعقوب دالوند، مدیرکل روابط‌عمومی استانداری لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌ عمومی استانداری لرستان، یعقوب دالوند، مدیرکل روابط‌ عمومی استانداری لرستان از برگزاری مسابقه عکاسی «ایستادگی برای ایران» با موضوع جنگ رمضان ویژه روابط‌عمومی دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد.

وی افزود: دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت در نظر دارد در اقدامی برای مستندسازی و ثبت این جنگ دفاع مقدس و میهنی، بخش ویژه عکس روابط‌ عمومی دستگاه‌های اجرایی کشور را در هفتمین دوره مسابقات عکس حوادث و سوانح برگزار کند.

دالوند ادامه‌ داد: باتوجه به ضرورت ثبت، مستندسازی و روایت تصویری رخدادهای مرتبط با جنگ اخیر و همچنین اهمیت انعکاس جلوه‌های رنج، ایستادگی، همبستگی و تاب‌آوری اجتماعی ملت ایران در این مقطع تاریخی، مقتضی است روابط‌ عمومی و مراکز اطلاع‌رسانی استانداری‌‌ها با همکاری شورای روابط عمومی‌ استان، نسبت به اطلاع‌رسانی این رویداد به همه دستگاه‌های اجرایی استان و تولید، گردآوری و ارسال آثار مرتبط با استفاده از ظرفیت عکاسان، خبرنگاران و همکاران خود اقدام کرده و در این رویداد مشارکت فعال داشته باشند.

وی اظهار کرد: براساس اعلام دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت، آثار ارسالی هر استان با نام، عنوان سازمانی، لوگو و مشخصات رسمی دستگاه‌ استانی و روابط‌ عمومی مربوطه در فرآیند مسابقه، نمایشگاه‌ها، انتشارات و سایر محصولات رسانه‌ای و مستندسازی رویداد، ثبت و معرفی می‌شود و این موضوع می‌تواند به‌عنوان بخشی از عملکرد رسانه‌ای و مستندسازی استان‌ها مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

دالوند افزود: مراکز اطلاع‌رسانی و روابط‌ عمومی دستگاه‌های استانی برای شرکت در مسابقه می‌توانند آثار خود را حداکثر تا پایان ۱۵ تیرماه به نشانی پست الکترونیک (ایمیل) gic@iripo.ir ارسال کنند. 

وی اظهار کرد: آثار برگزیده بخش ویژه عکس روابط‌ عمومی دستگاه‌های اجرایی کشور در هفتمین دوره مسابقه عکس حوادث و سوانح، علاوه بر آیین اختتامیه این دوره از مسابقات از سوی دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت نیز مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.