امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 7 محرم 1448
شناسه خبر : 367825
  پرینت تاریخ انتشار : 22 ژوئن 2026 - 16:41 | 4 بازدید

بهره‎‌مندی 2900 فعال خوشه‌های کسب و کار در یزد از آموزش‌های تخصصی

به گزارش ایکنا از یزد، مسلم فلاح‌زاده، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد، یکم تیرماه در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت بیش از ۴۰ ساله این شرکت گفت: هم‌اکنون ۳۵ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی در استان فعال هستند.   وی با اشاره به تحقق 94 درصدی شاخص‌های عملکردی اظهار […]

بهره‎‌مندی 2900 فعال خوشه‌های کسب و کار در یزد از آموزش‌های تخصصی


نشست خبری شرکت شهرک های صنعتی یزدبه گزارش ایکنا از یزد، مسلم فلاح‌زاده، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد، یکم تیرماه در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت بیش از ۴۰ ساله این شرکت گفت: هم‌اکنون ۳۵ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی در استان فعال هستند.

 

وی با اشاره به تحقق 94 درصدی شاخص‌های عملکردی اظهار کرد: این نهاد موفق به سرمایه‌گذاری بیش از ۷۷ درصد از منابع محقق‌ شده؛ معادل قریبِ ۹ هزار میلیارد ریال در حوزه شهرک‌سازی شد. همچنین دو درصد از منابع محقق‌ شده این شرکت، معادل ۲۸۵ میلیارد ریال، صرف اجرای برنامه‌های حمایتی در معاونت صنایع کوچک شده است.

 

فلاح‌زاده، مبادله موافقت‌نامه طرح تملک دارایی‌های سرمایه‌ای با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به ارزش بیش از 221 هزار و 158 میلیون ریال، انعقاد 164 قرارداد واگذاری حق بهره‌برداری از اراضی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان به مساحت 108 هکتار، برگزاری 21 جلسه پایش طرح‌های راکد صنعتی و پایش 528 طرح راکد به مساحت 279 هکتار و برگزاری 24 مجمع عمومی شرکت‌های خدماتی شهرک‌ها و نواحی صنعتی را از جمله فعالیت‌ها و اقدامات معاونت برنامه‌ریزی این نهاد برشمرد.

 

وی ادامه داد: بهره‌برداری از 108 طرح صنعتی با اشتغال بیش از 1500 نفر، صدور 178 فقره مجوز ساخت به مساحت 89 هکتار و صدور 114 فقره پایان کار به مساحت 34 هکتار از دیگر اقدامات در این حوزه بوده است.

 

اجرای ۲۶ طرح عمرانی و زیرساختی

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی یزد از عملیاتی شدن ۲۶ طرح عمرانی و زیرساختی در ۱۶ شهرک و ناحیه صنعتی استان خبر داد و بیان کرد: اجرای 38 کیلومتر شبکه توزیع برق و روشنایی، اجرای پنج طرح در راستای تأمین آب پایدار اعم از حفر دو حلقه چاه، 800 متر مربع خط انتقال چاه به مخزن هوایی، حفاری چهار کیلومتر خط انتقال آب، دو کیلومتر شبکه توزیع آب و احداث مخزن بتنی دو هزار متر مکعبی ذخیره آب با اعتبار بیش از 57 میلیارد تومان از جمله اقدامات دراین زمینه بوده است.

 

وی، ایجاد هفت و نیم کیلومتر عملیات راهسازی و 140 مترمربع آسفالت معابر در 9 شهرک و ناحیه استان، اجرای یک کیلومتر شبکه توزیع گاز به اعتبار دو میلیارد و 700 میلیون تومان و … را از دیگر  اقدامات در این زمینه برشمرد.

 

فلاح زاده با اشاره به حمایت از برگزاری 160 دوره آموزشی مهارت‌محور و تخصصی گفت: با برگزاری این دوره‌ها زمینه بهره‌مندی دو هزار و 900 نفر از فعالان خوشه‌های کسب و کار و نیروهای واحدهای مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی فراهم شد. 

 

وی با اشاره به اخذ پاویون در پنج نمایشگاه داخلی و دو نمایشگاه خارجی و همچنین برگزاری 9 تور بازدید نمایشگاه‌های داخلی و خارجی افزود: این اقدامات در در حوزه توسعه بازار و امور بین الملل عملیاتی شده است. همچنین برگزاری دو رویداد فناورانه؛ تهیه 10 طرح توجیحی و فنی اقتصادی، حمایت از پنج پایان نامه کارشناسی ارشد و انجام 105پروژه عارضه یابی از دیگر اقدامات این نهاد بوده است.

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد با اشاره به صدور 38 جواز تأسيس برای محصولات مجاز به استقرار در منطقه ويژه از انجام مطالعات طرح جامع این منطقه خبر داد و گفت: همكاری مستمر با پليس امنيت اقتصادی در كنترل محموله‌ها و دستيابی به تحقق صادرات به ارزش بيش از 18 ميليون دلار از دیگر اقدامات در منطقه ویژه اقتصادی بوده است.

 

وی بیان کرد: این شرکت در حوزه مدیریت امور حقوقی و قراردادها نیز توانسته ضمن فسخ 48 قرارداد راکد صنعتی به مساحت 42 هکتار، با برگزاری مستمر کارگروه اجرای ماده 48 قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت،  155 طرح راکد صنعتی را تعیین تکلیف و تعداد 43 قرارداد به مساحت 35 هکتار را به مرحله خلع ید برساند.

 

جنگ بخش تولید یزد را متوقف نکرد

 

فلاح‌زاده با اشاره به جنگ تحمیلی اخیر بیان کرد: حملات صورت گرفته به شهرک‌های صنعتی یزد و یزدمهر در جریان جنگ اخیر، خسارت‌هایی را به برخی واحدهای تولیدی وارد کرد اما فعالیت بخش تولید متوقف نشد و واحدهای صنعتی به کار خود ادامه دادند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات این نهاد در زمینه اجرای طرح‌های هوشمندسازی گفت: یکی از ارکان تحقق این هدف ترکیب ظرفیت صنعت با فناوری‌های نوین است. امروزه هوش مصنوعی در زنجیره تولید، توزیع و بهینه‌سازی مصرف نفوذ کرده و شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد در این سه حوزه سعی کرده برنامه‌های مختلفی را اجرا کند، بنابراین شهرک‌های جهان آباد میبد و صنعتی یزد به عنوان پایلوت این طرح ها انتخاب شد.

 

فلاح‌زاده انعقاد تفاهم با انجمن نوآوری و فناوری یزد برای ارتقای بهره‌وری و هوشمندسازی صنایع کوچک و متوسط برای تحقیقات کاربرد هوش مصنوعی در صنایع، ایجاد اکوسیستم نوآوری صنعتی با همکاری دانشگاه‌ها، برگزاری رویدادهای استارت آپی در سال گذشته درحوزه هوشمندسازی و کاربرد فناوری‌های نوین در صنعتی پوشاک، برگزاری کارگاه‌های متعدد هوشمندسازی کسب و کارها در سال گذشته را از جمله اقدامات در این حوزه برشمرد.

 

وی ادامه داد: تغییر رویکرد مدیریت شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان از تجربه‌محوری به داده‌محوری با استقرار پلتفرم‌های مدیریت مصرف انرژی و آب به ویژه شهرک صنعتی یزد، اجرا و توسعه نیروگاه‌ها و شهرک‌های انرژی خورشیدی در استان، اجرای 6 طرح زیرساختی برای تامین آب پایدار برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی و پیگیری تامین آب مورد نیاز صنایع از محل آب‌های غیرمتعارف مانند پساب و انتقال از دریا برای مدیریت بهتر منابع آبی استان با توجه به شرایط خشکسالی و کمبود آب از دیگر اقدامات بوده است.

 

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.