امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 7 محرم 1448
شناسه خبر : 367755
  پرینت تاریخ انتشار : 22 ژوئن 2026 - 12:32 | 3 بازدید

آغاز پیش‌ثبت‌نام حج 1406 از دهه سوم تیر ماه

به گزارش ایکنا به نقل از سازمان حج و زیارت، اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با اشاره به آغاز برنامه‌ریزی‌ها برای حج تمتع ۱۴۰۶، گفت: مطابق دستور رئیس سازمان حج و زیارت و همچنین بر اساس جدول زمان‌بندی اعلامی از سوی وزارت حج و عمره عربستان، مقدمات اجرایی و هماهنگی‌های […]

آغاز پیش‌ثبت‌نام حج 1406 از دهه سوم تیر ماه


آغاز پیش‌ثبت‌نام حج 1406 از دهه سوم تیر ماهبه گزارش ایکنا به نقل از سازمان حج و زیارت، اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با اشاره به آغاز برنامه‌ریزی‌ها برای حج تمتع ۱۴۰۶، گفت: مطابق دستور رئیس سازمان حج و زیارت و همچنین بر اساس جدول زمان‌بندی اعلامی از سوی وزارت حج و عمره عربستان، مقدمات اجرایی و هماهنگی‌های لازم برای آغاز فرآیند پیش‌ثبت‌نام متقاضیان حج 1406 در حال نهایی شدن است.

وی افزود: براساس برنامه اولیه قرار بود مرحله پیش‌ثبت‌نام از دهه نخست تیرماه آغاز شود، اما به دلیل همزمانی با برنامه‌های مرتبط با اربعین حسینی و نیز برگزاری مراسم تشییع پیکر پاک رهبر شهید انقلاب ، زمان آغاز این فرآیند به دهه سوم تیرماه موکول شد.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت تصریح کرد: جزئیات، شرایط و نحوه پیش‌ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ در زمان مقرر از طریق درگاه‌های رسمی سازمان حج و زیارت اطلاع‌رسانی خواهد شد تا متقاضیان بتوانند براساس برنامه اعلامی اقدامات لازم را انجام دهند.

وی اظهار کرد: برای حج تمتع آتی اقداماتی نظیر فراخوان کادر درمان مورد نیاز عملیات حج  و همچنین منابع انسانی کارگزاری، زودتر از موعد سنوات قبل آغاز شده است؛ لذا بدنبال این هستیم بعد از مرحله پیش ثبت نام روند احراز استطاعت جسمی متقاضیان را آغاز کنیم که این مهم نیز قبل از واریز وجه برنامه ریزی شده است.

رضایی همچنین درباره وضعیت زائرانی که در حج تمتع ۱۴۰۵ ثبت‌نام کرده بودند اما به هر دلیل امکان تشرف برای آنان فراهم نشد، گفت: درخواست‌هایی از سوی این افراد برای تثبیت نرخ ارز پرداختی مطرح شده است که سازمان حج و زیارت  این مطالبه را به‌صورت جدی در دست پیگیری دارد.

وی یادآور شد: در سال ۱۳۹۹ نیز به دلیل شیوع کرونا و لغو اعزام‌ها، با همکاری بانک مرکزی امکان حفظ و ذخیره‌سازی سهم ارزی زائران فراهم شد و امیدواریم در حج آینده نیز با مساعدت بانک مرکزی، شرایط مشابهی برای زائران اعزام‌نشده حج ۱۴۰۵ فراهم شود.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت تأکید کرد: مذاکرات و پیگیری‌های لازم در این زمینه ادامه دارد و نتیجه نهایی منوط به اتخاذ تصمیم بر اساس شرایط  پیش‌رو از سوی  بانک مرکزی خواهد بود که پس از جمع‌بندی، به اطلاع این دسته از افراد  خواهد رسید.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.