امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 6 محرم 1448
شناسه خبر : 367604
  پرینت تاریخ انتشار : 21 ژوئن 2026 - 21:54 | 2 بازدید

تشییع رهبر شهید، نماد اقتدار ملی و پاسخی به نیاز عاطفی مردم است

‌به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، سیمایی صراف، وزیر علوم و رئیس کارگروه دانشگاهیان ستاد ملی برگزاری مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی، در نشستِ این کارگروه با اشاره به اندوه عمیق جامعه دانشگاهی از فقدان رهبر شهید، اظهار کرد: تصور نمی‌کردیم به این زودی در سوگ رهبری […]

تشییع رهبر شهید، نماد اقتدار ملی و پاسخی به نیاز عاطفی مردم است


دانشگاه‌ها در مراسم تشییع رهبر شهید، کانون خدمت‌رسانی و نمایش دستاوردهای علمی کشور باشند

‌به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، سیمایی صراف، وزیر علوم و رئیس کارگروه دانشگاهیان ستاد ملی برگزاری مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی، در نشستِ این کارگروه با اشاره به اندوه عمیق جامعه دانشگاهی از فقدان رهبر شهید، اظهار کرد: تصور نمی‌کردیم به این زودی در سوگ رهبری بنشینیم که بیش از سه دهه هدایت‌گر مسیر انقلاب، علم و پیشرفت کشور بود. هرچه به لحظات وداع نزدیک‌تر می‌شویم، سنگینی این فقدان و بغض ناشی از آن بیشتر احساس می‌شود. البته ایشان به آرزوی دیرینه خود، یعنی شهادت در راه خدا، نائل آمدند و زندگی سراسر مجاهدتشان با همان خط ثابت جهاد و ایثار به پایان رسید.

وی با تأکید بر اهمیت مراسم پیش رو افزود: تشییع رهبر شهید، بی‌تردید یکی از بزرگ‌ترین و تاریخی‌ترین مراسم‌های کشور خواهد بود؛ مراسمی که از یک سو نماد اقتدار و انسجام ملی ایران اسلامی و از سوی دیگر پاسخی به نیاز عاطفی مردمی است که هنوز از شوک و اندوه این فاجعه بزرگ عبور نکرده‌اند. بررسی‌ها و برآوردها نشان می‌دهد جمعیت حاضر در این مراسم بسیار فراتر از ظرفیت‌های موجود پایتخت خواهد بود و همین مسئله مسئولیت دستگاه‌های مختلف را برای تأمین امنیت، حفظ ایمنی و ارائه خدمات مناسب به زائران و عزاداران دوچندان می‌کند.

وزیر علوم با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده گفت: مقدمات و هماهنگی‌های لازم از مدت‌ها قبل آغاز شده و در جلسات مختلف در حال تکمیل است. بخش دانشگاهی کشور شامل دانشگاه‌های وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی کامل دارند تا با هماهنگی حداکثری در این رویداد ملی ایفای نقش کند.

وی اظهار کرد: دانشگاه‌ها صرفاً ارائه‌دهنده خدمات پشتیبانی نخواهند بود، بلکه باید در موکب‌های خود بخشی از دستاوردهای علمی و فناوری کشور را نیز به نمایش بگذارند؛ دستاوردهایی که حاصل حمایت‌ها و هدایت‌های رهبر شهید در مسیر توسعه علم، فناوری و نوآوری کشور است. از این رو موکب‌های دانشگاهی باید هویتی متمایز و متناسب با جایگاه نهاد علم داشته باشند.

سیمایی همچنین از دانشگاه‌های واقع در مسیر تشییع خواست برای خدمت‌رسانی گسترده‌تر برنامه‌ریزی کنند و گفت: ضروری است دانشگاه‌های مستقر در مسیر ظرفیت‌های خود را برای خدمت به مردم و زائران به کار گیرند. باز بودن درهای دانشگاه‌ها در صورت نیاز می‌تواند به مدیریت جمعیت، افزایش ایمنی و کاهش مخاطرات احتمالی ناشی از تراکم جمعیت کمک کند. همچنین باید تمهیدات لازم برای ارائه خدمات مورد نیاز مردمی که ساعت‌های طولانی در مسیر حضور خواهند داشت، پیش‌بینی شود.

وزیر علوم در پایان با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان دستگاه‌ها و دانشگاه‌ها، خواستار ارائه گزارش اقدامات انجام‌شده و دریافت پیشنهادهای تکمیلی اعضای کارگروه برای هرچه برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم شد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.