امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 4 محرم 1448
شناسه خبر : 366938
  پرینت تاریخ انتشار : 19 ژوئن 2026 - 16:07 | 4 بازدید

دشمن از وحدت ملت ایران هراس دارد

به گزارش ایکنا از البرز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین قادر محمدی، امام جمعه فردیس، 29 خرداد در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به نقش فرهنگ عاشورا در شکل‌گیری هویت دینی و انقلابی جامعه اظهارکرد: عاشورا یک جریان زنده فرهنگی و تربیتی است که به جامعه درس ایستادگی، فداکاری و دفاع از حق می‌آموزد. فرهنگسازی عاشورایی که در سیره […]

دشمن از وحدت ملت ایران هراس دارد


حجت الاسلام قادر محمدی امام جمعه  فردیس
به گزارش ایکنا از البرز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین قادر محمدی، امام جمعه فردیس، 29 خرداد در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به نقش فرهنگ عاشورا در شکل‌گیری هویت دینی و انقلابی جامعه اظهارکرد: عاشورا یک جریان زنده فرهنگی و تربیتی است که به جامعه درس ایستادگی، فداکاری و دفاع از حق می‌آموزد. فرهنگسازی عاشورایی که در سیره امام رضا(ع) مورد توجه قرار گرفت، این حقیقت را در جامعه تثبیت کرد که اشک و محبت نسبت به سیدالشهدا(ع) باید همراه با شناخت، معرفت و عمل به پیام‌های نهضت عاشورا باشد؛ چراکه عزاداری حقیقی زمانی اثرگذار است که انسان را به مسیر حق، عدالت و مسئولیت‌پذیری اجتماعی هدایت کند.

 

وی با بیان اینکه دشمنان همواره تلاش کرده‌اند پیوندهای اعتقادی و فرهنگی جامعه را تضعیف کنند، افزود: یکی از مهم‌ترین ابزارهای حفظ هویت جامعه اسلامی، زنده نگه داشتن فرهنگ اهل‌بیت(ع) و انتقال صحیح این معارف به نسل جوان است.

 

محمدی در ادامه با اشاره به پیام‌های رهبر معظم انقلاب در شرایط اخیر کشور گفت: امروز یکی از مهم‌ترین وظایف مردم، داشتن نظارت هوشمندانه و صبر راهبردی است؛ چراکه در مواجهه با مسائل پیچیده داخلی و خارجی، تصمیم‌گیری‌های عجولانه و تحلیل‌های سطحی می‌تواند به جامعه آسیب بزند. مردم باید ضمن حفظ آرامش، تحولات را با دقت و بصیرت دنبال کنند و اجازه ندهند جریان‌های رسانه‌ای دشمن با ایجاد التهاب و اختلاف، محاسبات جامعه را تغییر دهند.

 

امام جمعه فردیس با تأکید بر اینکه دشمن همواره به دنبال تضعیف اعتماد عمومی و ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان است، گفت: هوشیاری اجتماعی و شناخت دقیق نقشه‌های دشمن، یکی از مهم‌ترین عوامل خنثی‌سازی توطئه‌هاست.

 

این مسئول وحدت و پرهیز از تفرقه را یکی از محورهای اصلی موفقیت جمهوری اسلامی ایران در طول دهه‌های گذشته دانست و افزود: در تمام مقاطع حساس انقلاب اسلامی، هرجا مردم و مسئولان با انسجام و همدلی در کنار یکدیگر قرار گرفتند، دشمن نتوانست به اهداف خود دست پیدا کند. وحدت ملی یک سرمایه راهبردی و عامل قدرت برای کشور است؛ زیرا دشمنان بیش از هر موضوع دیگری از انسجام و همبستگی ملت ایران هراس دارند.

 

امام جمعه فردیس با اشاره به مفهوم اتحاد مقدس، خاطرنشان کرد: امام شهیدمان همواره بر ضرورت اتحاد میان مردم تأکید داشتند و این اتحاد امروز نیز باید به عنوان یک اصل اساسی مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه اختلاف و چنددستگی، دقیقاً همان چیزی است که دشمن برای آن برنامه‌ریزی می‌کند.

 

محمدی با اشاره به تقابل جمهوری اسلامی ایران با جریان استکبارجهانی بیان کرد: از جنگ ۱۲ روزه تا جنگ تحمیلی سوم، یک خط ثابت در مواضع امام شهیدمان و رهبر معظم انقلاب وجود داشته و آن، ایستادگی همراه با هوشیاری و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی کشور است. تجربه تاریخی ملت ایران نشان داده است که فشار و تهدید دشمنان نه‌تنها باعث عقب‌نشینی نشده، بلکه در بسیاری از موارد موجب افزایش خودباوری، تقویت روحیه مقاومت و رشد توانمندی‌های داخلی شده است.

 

وی تاکید کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران به پشتوانه مردم و با تکیه بر اصول عزت، استقلال و مقاومت توانسته است در برابر فشارهای گسترده دشمنان ایستادگی کند و معادلات بسیاری را تغییر دهد.

 

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصادی پویا، درون‌زا و مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی است که باید با مدیریت صحیح منابع، اصلاح الگوی مصرف و کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی دنبال شود.

 

امام جمعه فردیس افزود: برای رسیدن به پیشرفت پایدار، باید از ظرفیت جوانان، نخبگان، تولیدکنندگان و سرمایه‌های داخلی کشور استفاده کرد و نگاه به توانمندی‌های داخلی را تقویت کرد. مقابله با دشمن تنها در عرصه نظامی معنا ندارد، بلکه امروز عرصه اقتصاد، فرهنگ و جنگ رسانه‌ای نیز میدان‌های مهم رویارویی هستند و جامعه باید با همان روحیه مقاومت و جهاد، در این عرصه‌ها نیز حضور داشته باشد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: وحدت ملی، سپر دفاعی کشور، اقتصاد مقاومتی محور پیشرفت و مقابله با دشمن یک وظیفه شرعی و ملی است و همه اقشار جامعه باید برای حفظ این سرمایه‌ها و تقویت اقتدار کشور تلاش کنند.

 

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.