امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 4 محرم 1448
شناسه خبر : 366930
  پرینت تاریخ انتشار : 19 ژوئن 2026 - 15:37 | 4 بازدید

پیام رهبری در مورد تفاهم‌نامه مانع تبدیل اختلافات به تفرقه شد

به گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجت قاسم‌خانی، امام جمعه خوی امروز، ۲۹ خردادماه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه خوی اظهار کرد: فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورا واقعه‌ای که عبرت‌های بزرگی در دل دارد یکی از مهم‌ترین این درس‌ها، هشدار درباره خطرات سکوت، انفعال و دنیاطلبی است و تاریخ نشان می‌دهد چگونه طمع […]

پیام رهبری در مورد تفاهم‌نامه مانع تبدیل اختلافات به تفرقه شد


حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حجت قاسم‌خانی، امام جمعه خویبه گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجت قاسم‌خانی، امام جمعه خوی امروز، ۲۹ خردادماه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه خوی اظهار کرد: فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورا واقعه‌ای که عبرت‌های بزرگی در دل دارد یکی از مهم‌ترین این درس‌ها، هشدار درباره خطرات سکوت، انفعال و دنیاطلبی است و تاریخ نشان می‌دهد چگونه طمع افرادی چون مغیره، راه را برای رسیدن یزید به قدرت هموار کرد.

وی افزود: مغیره برای حفظ جایگاه خود در استانداری کوفه، پیشنهاد بیعت از یزید را به معاویه داد و با تضمین حمایت کوفه و بصره باعث شد تا ساختار قدرت در جبهه باطل مستحکم شود و در نهایت مسیر شهادت امام حسین(ع) رقم بخورد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قاسم‌خانی بیان کرد: معاویه برای تثبیت جایگاه یزید تلاش کرد موانع جدی را از سر راه بردارد و ابتدا با دسیسه و سم امام مجتبی(ع) را به شهادت رساند تا مقاومت مردم حجاز و عراق در برابر بیعت با یزید شکسته شود سپس در سفرهای خود تلاش کرد با تحریف واقعیت و نسبت دادن فضایلی خیالی چون علم و بردباری به یزید او را شایسته خلافت معرفی کند اما امام حسین(ع) با صراحتی تمام، چهره واقعی یزید را به عنوان فردی شراب‌خوار، فاجر و بی‌مسئولیت برملا کرد و نشان داد که چنین شخصیتی هرگز نمی‌تواند امین بر امت پیامبر(ص) باشد.

وی ادامه داد: از آموزه‌های کلیدی عاشورا این است که نباید خواص جبهه باطل را دست‌کم گرفت اگر توده مردم هوشیار نباشند و رهبران حق را تنها بگذارند، دنیاطلبان و فرصت‌طلبان با روشنگری نکردن یا ترس از منافع دنیوی، افکار عمومی را به نفع باطل تغییر می‌دهند بنابراین، بیداری جامعه و همراهی با جبهه حق، تنها راه جلوگیری از روی کار آمدن افرادی مانند یزید در هر عصری محسوب می‌‍شود.

امام جمعه خوی تصریح کرد: در کنار این عبرت‌ها، در مسائل معاصر نیز داشتن رهبری الهام‌بخش، مایه آرامش و وحدت است و در خصوص تفاهم‌نامه رئیس‌جمهور ایران و آمریکا، پیام رهبر معظم انقلاب به عنوان یک «فصل‌خطاب» عمل می‌کند و ایشان با نگاهی دقیق، این تفاهم را نه کاملا عالی و نه کاملا مردود، بلکه «مقبول مشروط» دانستند که این رویکرد هوشمندانه، مانع از تبدیل اختلافات به تفرقه شده و مسیر را برای پاسداری از منافع ملت در چارچوب شروط تعیین شده هموار کرده است.

وی گفت: تحلیل پیام رهبری نشان می‌دهد که ایشان بر اساس سوابق بدعهدی آمریکا، در اصل با این موضوع موافق نبوده‌اند اما با پذیرش مسئولیت توسط رئیس‌جمهور و تعهد به حقوق ملت و جبهه مقاومت، اجازه پیشروی گام‌به‌گام را صادر کردند و این پیام به وضوح بیان می‌کند که هرگونه توافق به معنای اعتماد به آمریکا یا پذیرش نظرات دشمن نیست و در صورت زیاده‌خواهی طرف مقابل یا عدم تحقق شروط، تفاهم‌ها بی‌اثر خواهد بود و ما نیز به عنوان پیروان ایشان، با بدبینی کامل به استکبار، تابع اوامر ولی‌الله بوده و بر تحقق تعهدات نظارت خواهیم کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قاسم‌خانی عنوان کرد: در نهایت، در حالی که محرم با اخلاص و عزای جهانی برای شهدای کربلا جاری است، یاد حضرت علی‌اصغر(ع) قلب‌ها را می‌لرزاند، طفل شش‌ماهه‌ای که امام حسین(ع) او را به عنوان آخرین حجت برای بیداری وجدان دشمن به میدان آورد، اما تیر حرمله، او را از گوش تا گوش ذبح کرد، این مظلومیت عمیق و تصویری از بازگشت امام حسین(ع) در حالی که پیکر کوچک فرزندش را در آغوش داشت، یادآور این است که مسیر حق، همواره با ایثار و مظلومیت اما در نهایت با پیروزی همراه است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.