امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 15 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 362433
  پرینت تاریخ انتشار : 31 می 2026 - 11:10 | 4 بازدید

انتقاد دوباره ترامپ از مخالفت پاپ با تجاوز آمریکا به ایران

به گزارش ایکنا به نقل از سی ان ان، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به دیدار براندون جانسون، شهردار شیکاگو با پاپ لئو چهاردهم در واتیکان واکنش نشان داد و در اظهاراتی تازه بار دیگر به پاپ حمله کرد. ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «باید کسی برای پاپ توضیح دهد که شهردار […]

انتقاد دوباره ترامپ از مخالفت پاپ با تجاوز آمریکا به ایران



به گزارش ایکنا به نقل از سی ان ان، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به دیدار براندون جانسون، شهردار شیکاگو با پاپ لئو چهاردهم در واتیکان واکنش نشان داد و در اظهاراتی تازه بار دیگر به پاپ حمله کرد.

ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «باید کسی برای پاپ توضیح دهد که شهردار شیکاگو فردی بی‌فایده است و ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد.» 
رئیس‌جمهور آمریکا در این پیام، تصویری از دیدار شهردار شیکاگو با پاپ را نیز منتشر کرد.

براندون جانسون، شهردار دموکرات شیکاگو که مدیریت سومین شهر بزرگ آمریکا را بر عهده دارد، به همراه هیأتی متشکل از حدود ۵۰ مقام محلی به رم سفر کرده بود. این سفر بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های آمریکایی داشت.

جانسون از منتقدان شناخته‌شده ترامپ به شمار می‌رود و پیش‌تر از مواضع پاپ لئو چهاردهم در مخالفت با جنگ علیه ایران و همچنین انتقادهای وی از سیاست‌های مهاجرتی دولت ترامپ حمایت کرده بود.

شهردار شیکاگو پس از این دیدار اعلام کرد که از پاپ به خاطر «شجاعت، قدرت و موضع‌گیری اخلاقی» او در قبال جنگ ایران قدردانی کرده است.

وی این ملاقات را نمونه‌ای از همگرایی میان رهبری مدنی و مرجعیت اخلاقی توصیف کرد.

اختلافات میان ترامپ و پاپ لئو چهاردهم پس از انتقاد رهبر کاتولیک‌های جهان از جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران تشدید شد. ترامپ پیش‌تر نیز در پیامی در تروث سوشال پاپ را به دلیل مواضعش مورد انتقاد قرار داده و او را «ضعیف در مقابله با جرم و جنایت و بسیار ضعیف در سیاست خارجی» توصیف کرده بود.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین از پاپ خواسته بود به جای ورود به مسائل سیاسی، بر مسئولیت‌های مذهبی خود تمرکز کند.

ماه گذشته پاپ لئو در سخنرانی به مناسبت اولین سالگرد رهبری خود به عنوان رهبر کلیسای کاتولیک و یک روز پس از دیدار با مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در واتیکان، از خداوند خواست تا رهبران جهان را به آرام‌کردن تنش‌های جهانی و کاهش نفرت ترغیب کند.

لئو از مومنان خواست تا دعا کنند دولت‌های جهانی از خشونت رویگردان شوند.



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.