امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 4 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 359429
  پرینت تاریخ انتشار : 20 می 2026 - 10:28 | 2 بازدید

«شهید رئیسی» جانفدایی برای ایران را معنا کرد

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای ، رئیس قوه قضائیه به مناسبت سالگرد شهادت شهید رئیسی و همراهانش در فضای مجازی نوشت: در دومین سالگرد شهادت شهید رئیسی و همراهان او در پرواز اردیبهشت، یاد آن شهید والامقام و سایر شهدای خدمت را گرامی می‌داریم. شهید رئیسی حقاً خود را وقف خدمت به مردم […]

«شهید رئیسی» جانفدایی برای ایران را معنا کرد


حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای ، رئیس قوه قضائیه به مناسبت سالگرد شهادت شهید رئیسی و همراهانش در فضای مجازی نوشت: در دومین سالگرد شهادت شهید رئیسی و همراهان او در پرواز اردیبهشت، یاد آن شهید والامقام و سایر شهدای خدمت را گرامی می‌داریم. شهید رئیسی حقاً خود را وقف خدمت به مردم کرده بود. 

او جانفدایی برای ایران را معنا کرد. مردمی بودن، از مؤلفه‌های اصلی شخصیتی و مدیریتی شهید رئیسی بود. 

آن شهید در اعلام مواضع انقلابی و مکتبی نیز صراحتی تمام داشت و بدون لکنت زبان، آرمان‌های انقلاب اسلامی را در مجامع مختلف بیان و تقریر می‌کرد.

امام شهیدمان، خامنه‌ای عزیز، شهید رئیسی را با خصوصیاتی نظیر مردمی بودن، خستگی‌ناپذیر بودن و مزیّن بودن به پرهیزکاری و خردمندی، مورد تجلیل و تبجیل قرار دادند و همین بالاترین مدال افتخار برای آن شهید بزرگوار است.

شهید رئیسی سالیان طولانی نیز در دستگاه قضا در مناصب مختلف از جمله ریاست این دستگاه، به نظام اسلامی و مردم خدمات گسترده‌ای کردند و اینجانب بواسطه‌ی مرافقت و همکاری با ایشان، از نزدیک شاهد جهاد قضایی‌شان بودم. 

ایضاً جا دارد، از شهید امیرعبداللهیان، دیپلمات کاردان و انقلابی یاد کنیم. آن شهید نیز همچون شهید رئیسی، در بیان مواضع انقلابی، جهدی نیکو داشت و میان میدان و دیپلماسی پل زده بود.

همچنین یاد و خاطره شهیدان آل‌هاشم؛ امام جمعه شهید تبریز، مالک رحمتی؛ استاندار شهید آذربایجان شرقی، سید مهدی موسوی و کادر پرواز اردیبهشت و در رأس آنها خلبان شهید، سید طاهر مصطفوی را گرامی می‌داریم و علوّ درجات را برای آنان از درگاه الهی مسئلت داریم.

صفحه مجازی حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.