امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 23 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 356403
  پرینت تاریخ انتشار : 09 می 2026 - 19:45 | 2 بازدید

هشدار سفیر سابق مصر درباره یهودی‌سازی قدس

به گزارش ایکنا به نقل از آناتولی، عاطف سید الاهل، سفیر سابق مصر در سرزمین‌های اشغالی، نسبت به گسترش ایده‌های صهیونیستی در جامعه اسرائیل، مبتنی بر «پذیرش روایت‌های افراطی مذهبی و سیاسی» مرتبط با ایده گسترش و بازسازی معبد ادعایی، هشدار داد. وی در اظهاراتی در تلویزیون اظهار کرد: ایده‌های صهیونیستی گسترده‌ای در جامعه اسرائیل […]

هشدار سفیر سابق مصر درباره یهودی‌سازی قدس


هشدار سفیر سابق مصر درباره یهودی‌سازی قدسبه گزارش ایکنا به نقل از آناتولی، عاطف سید الاهل، سفیر سابق مصر در سرزمین‌های اشغالی، نسبت به گسترش ایده‌های صهیونیستی در جامعه اسرائیل، مبتنی بر «پذیرش روایت‌های افراطی مذهبی و سیاسی» مرتبط با ایده گسترش و بازسازی معبد ادعایی، هشدار داد.

وی در اظهاراتی در تلویزیون اظهار کرد: ایده‌های صهیونیستی گسترده‌ای در جامعه اسرائیل وجود دارد که لزوم جنگ‌افروزی، تخریب و گسترش را در چارچوب یک باور مذهبی مرتبط با بازگشت مسیح و ساخت معبد ادعایی ترویج می‌کند.

وی افزود: در خود محافل یهودی، اختلاف نظرهایی در مورد مکان معبد وجود دارد و گروهی از یهودیان سامری معتقدند مکان آن در کوه جرزیم در نابلس بوده است، در حالی که نظرات دیگر حاکی از آن است که اصلاً در محل مسجدالاقصی نبوده، بلکه در مکان‌های مختلفی در داخل یا خارج از قدس قرار داشته است.

سفیر سابق مصر در سرزمین‌های اشغالی خاطرنشان کرد: جریان غالب صهیونیستی اصرار دارد که مکان مسجدالاقصی را به معبد ربط دهد. تلاش‌هایی برای ترویج روایت‌هایی وجود دارد که ادعا می‌کنند قبه‌الصخره یک سازه متأخر و بی‌ارتباط با تاریخ اسلامی قدس است.

وی ادامه داد: مقامات اشغالگر در حال حفر تونل‌هایی در زیر قدس، از جمله تونل‌هایی در نزدیکی مسجدالاقصی هستند تا شواهدی برای تأیید روایت اسرائیلی‌ها در مورد معبد پیدا کنند.

عاطف سید الاهل توضیح داد که تلاش‌های مداومی برای تحمیل تقسیم زمانی و مکانی مسجدالاقصی وجود دارد. این سیاست‌ها از طریق تصمیمات و قوانین در سیستم قضایی اسرائیل پشتیبانی می‌شوند.

وی اظهار کرد: روند فعلی در اسرائیل به سمت یکی از دو گزینه پیش می‌رود: یا تقسیم یا اعمال کنترل کامل بر کوه معبد؛ این درحالی است که با ادامه تحولات سیاسی در قدس، مسیر کنترل ممکن است محتمل‌تر شود.

سفیر سابق مصر در سرزمین‌های اشغالی همچنین با اشاره به برخی آیین‌های نمادین که به عنوان مرتبط با این باور تفسیر می‌شوند، خاطرنشان کرد: ایده ساخت معبد به بخشی از آگاهی جمعی بخش‌هایی از جامعه اسرائیل، از جمله افراد غیر مذهبی تبدیل شده است.



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.