امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 21 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 355879
  پرینت تاریخ انتشار : 07 می 2026 - 17:26 | 2 بازدید

ورود بیش از ۱۶ هزار زائر ایرانی به مدینه

به گزارش ایکنا به نقل از پايگاه اطلاع رسانی حج، نشست شورای هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زيارت در سرزمین وحی با حضور حجت‌الاسلام عبدالفتاح نواب، سرپرست حجاج ایرانی و علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت برگزار شد. در این نشست رئیس سازمان حج و زیارت به ارائه گزارشی از […]

ورود بیش از ۱۶ هزار زائر ایرانی به مدینه


ورود بیش از 16 هزار زائر ایرانی به مدینهبه گزارش ایکنا به نقل از پايگاه اطلاع رسانی حج، نشست شورای هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زيارت در سرزمین وحی با حضور حجت‌الاسلام عبدالفتاح نواب، سرپرست حجاج ایرانی و علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت برگزار شد.

در این نشست رئیس سازمان حج و زیارت به ارائه گزارشی از فعالیت‌های اجرایی در موسم حج 1405 امسال پرداخت و گفت: هفت هزار زائر تشرف جمعی به روضه رضوان داشتند و زیارت دوره زائران روزانه و منظم درحال انجام است.

وی به پخت بیش از 162 هزار پرس غذا برای پذیرایی از زائران در آشپزخانه‌های تحت مدیریت این سازمان اشاره کرد و گفت: تامین غذای زائرین با تفکیک نیازهای رژیمی برای حدود چهار درصد از جامعه هدف نیز درحال انجام است.

رئیس سازمان حج و زیارت در ادامه به دغدغه زائران از عدم صدور روادید برای برخی همراهان، مسائل مالی، اقامت در مدینه و شکسته شدن کاروان‌ها، ضعف اطلاع رسانی پروازها، آموزش احکام، اینترنت و سامانه نسک اشاره و آثار آن در زنجیره عملیات را تشریح کرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز با اشاره به نقش اطلاع رسانی و لزوم همراهی  روحانیون و مدیران کاروان‌ها در توجیه شرایط و مشکلات دست اندرکاران عملیات حج تمتع برای زائران، اهمیت همدلی میان عوامل فرهنگی و اجرایی را در مدیریت امور یادآور شد.

در ادامه این جلسه، مسئول عملیات نقل مدینه با ارائه گزارشی، به برگزاری زیارت دوره برای 10 هزار و 700 نفر با استفاده از 264 دستگاه اتوبوس و شرکت 270 نفر در زیارت دوره ویژه اشاره کرد و گفت: استفاده از قطار برای عزیمت زائران با تلاش فروان تحقق یافته و امروز هم بیش از دو هزار نفر  برای انجام اعمال خود با قطار سریع السیر حرمین از مدینه به مکه منتقل می‌شوند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت نیز با اشاره به اینکه تاکنون دو درمانگاه در مدینه و پنج درمانگاه در مکه تجهیز شده و فعال‌اند، اظهار کرد: از 185 نفری که قرار بود برای ارائه خدمات پزشکی به سرزمین وحی اعزام شوند تاکنون برای 150 نفر روادید صادر شده است.

مرعشی افزود: بیش از 11 تن دارو به عربستان منتقل  شده که ترخیص آن درحال پیگیری است.

این جلسه با گزارش حسن زرنگار، سرکنسول کشورمان در جده در خصوص روابط دو کشور و آمادگی این مجموعه برای پیگیری مسائل مربوط به زائران ادامه یافت.

زرنگار برگزاری عملیات حج امسال را کاری بزرگ توصیف کرد که با درایت و مدیریت در حال انجام است و همه تلاش دارند حجی روان برگزار شود و زائران در پایان موسم حج به سلامت به کشور بازگردند.

سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت هم از وی خواستند که پیگیری رقم طلب و صدور روادید برای جاماندگان و امکان استفاده از ویزاهای لاغی را در اولویت قرار دهد و سرکنسول کشورمان وعده داد که ضمن تماس با سفارت ایران در ریاض این موضوع را از طریق وزارت خارجه عربستان پیگیری می‌کند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در پایان تصریح کرد: از کشور میزبان انتظار می‌رود زمینه سفر مسئولان بخش‌های مختلف را که نقش اساسی در برگزاری عملیات حج دارند سریع‌تر فراهم کند و برای آنان روادید صادر شود. 

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.