امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 21 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 355873
  پرینت تاریخ انتشار : 07 می 2026 - 16:54 | 1 بازدید

یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی

به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست امروز پنجشنبه، تحت حفاظت پلیس، به حیاط‌های مسجدالاقصی یورش بردند. این درحالی است که مراسم فارغ‌التحصیلی سربازان اسرائیلی در میدان براق در مجاورت مسجدالاقصی برگزار می‌شد. استانداری قدس در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که یهودا گلیک، عضو افراط‌گرای سابق کنست، رهبری تهاجم شهرک‌نشینان به محوطه مسجدالاقصی […]

یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی



به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست امروز پنجشنبه، تحت حفاظت پلیس، به حیاط‌های مسجدالاقصی یورش بردند. این درحالی است که مراسم فارغ‌التحصیلی سربازان اسرائیلی در میدان براق در مجاورت مسجدالاقصی برگزار می‌شد.

استانداری قدس در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که یهودا گلیک، عضو افراط‌گرای سابق کنست، رهبری تهاجم شهرک‌نشینان به محوطه مسجدالاقصی را تحت حفاظت پلیس اسرائیل بر عهده داشته است.

براساس این گزارش، رژیم صهیونیستی مراسم فارغ‌التحصیلی ۱۰۰ سرباز را در میدان براق، در مجاورت مسجدالاقصی، برگزار کرد.

این نهاد فلسطینی ویدیوهایی را در صفحه فیسبوک خود منتشر کرد که نشان می‌دهد گلیک و شهرک‌نشینان افراطی تحت حفاظت پلیس به محوطه مسجدالاقصی یورش می‌برند.

همچنین ویدیوهای دیگری از مراسم فارغ‌التحصیلی سربازان اسرائیلی منتشر شده است که طی آن پرچم‌های رژیم صهیونیستی برافراشته شد.

طبق اعلام وزارت اوقاف فلسطین، شهرک‌نشینان صهیونیست در ماه آوریل 30 بار به محوطه مسجدالاقصی در قدس شرقی یورش بردند.

در سال 2003، پلیس رژیم صهیونیستی به طور یکجانبه به شهرک‌نشینان اجازه داد تا روزانه، به جز جمعه‌ها و شنبه‌ها، به محوطه مسجدالاقصی یورش ببرند.

اداره اوقاف اسلامی در قدس بارها خواستار توقف این اقدامات صهیونیست‌ها شده است، اما مقامات اسرائیلی درخواست‌های آنها را نادیده گرفته‌اند.

فلسطینی‌ها می‌گویند که رژیم صهیونیستی دهه‌هاست تلاش‌های خود را برای یهودی‌سازی قدس شرقی، از جمله مسجدالاقصی، و محو هویت عربی و اسلامی آن تشدید کرده است.

در یک حادثه مرتبط، شهرک‌نشینان اسرائیلی تحت حمایت پلیس اشغالگر اسرائیل به دو دختر فلسطینی در قدس اشغالی حمله کردند.

یک ویدئو نشان می‌دهد که شهرک‌نشینان با چوب و مشت به دختران حمله می‌کنند، در حالی که پلیس اسرائیل ایستاده و مداخله نمی‌کند.

کرانه باختری اشغالی و قدس شاهد تشدید عملیات نظامی اسرائیل، از جمله یورش، دستگیری، تیراندازی و استفاده بیش از حد از زور، در کنار افزایش حملات شهرک‌نشینان علیه فلسطینیان و اموال آنها هستند.



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.