امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 2 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 35480
  پرینت تاریخ انتشار : 26 ژانویه 2022 - 20:15 | 111 بازدید
پلیس راهور:

سهم رانندگان زن در سوانح درون شهری همدان ۶۰ درصد است

به گزارش همدان نوین،‍ رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان گفت: ۶۰ درصد از سوانح درون شهری همدان مربوط به رانندگان زن است که این سهم در مسیرهای فرعی به ۸۰ درصد نیز افزایش می یابد. سرهنگ «فرخ جمالی» روز چهارشنبه افزود: بیشترین تخلف رانندگان زن در معابر درون شهری، رعایت نکردن حق تقدم […]

سهم رانندگان زن در سوانح درون شهری همدان ۶۰ درصد است

به گزارش همدان نوین،‍ رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان گفت: ۶۰ درصد از سوانح درون شهری همدان مربوط به رانندگان زن است که این سهم در مسیرهای فرعی به ۸۰ درصد نیز افزایش می یابد.

سرهنگ «فرخ جمالی» روز چهارشنبه افزود: بیشترین تخلف رانندگان زن در معابر درون شهری، رعایت نکردن حق تقدم هنگام ورود از فرعی به اصلی، ورود به میادین، تغییر مسیر ناگهانی و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه است.

وی خاطرنشان کرد: در برف و کولاک اواخر هفته گذشته نیز برخی از رانندگان زن به علت نداشتن تجربه و مهارت کافی سهم زیادی در بروز سوانح رانندگی داشتند چرا که به یکباره با فشار دادن پدال ترمز و لیز خوردن وسیله نقلیه روی سطح لغزنده عامل بروز چند سانحه خسارتی شدند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان با بیان اینکه استقبال بانوان برای دریافت گواهینامه رانندگی نیز رو به افزایش است اظهار داشت: به طور میانگین از هر ۴۰ سانحه رانندگی در معابر درون شهری همدان در بیش از ۲۰ مورد، رانندگان زن هستند.

سرهنگ جمالی ادامه داد: رانندگان زن در مواجهه با خطر به علت هراس، عکس العمل ضعیفی دارند و زمان ورود به معابر پُرترافیک و شلوغ دچار استرس و ترس در حین رانندگی می شوند.

وی تصریح کرد: سهم رانندگان زن در سوانح هنگام ورود به معابر فرعی و کوچه ها به علت باریک شدن مسیر، بالا بودن شمار کوچه های منتهی به مسیر فرعی و افزایش تردد از کوچه ها به سمت این مسیرها افزایش یافته و به ۸۰ درصد می رسد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان ادامه داد: برخی از بانوان مقید به رعایت قوانین نبوده و اقدام به پارک دوبل و پارک وسیله نقلیه در معابر ممنوعه به ویژه در مقابل مدارس کرده همچنین با وجود چندین بار هشدار مامور پلیس نسبت به توجه به اخطار مامور راهنمایی و رانندگی و جابه جایی وسیله نقلیه اقدامی نمی کنند.

بیش از ۵۰۰ هزار خودرو در همدان تردد دارند.

| منبع خبر : ایرنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.