امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 13 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 353399
  پرینت تاریخ انتشار : 29 آوریل 2026 - 18:31 | 2 بازدید

دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را محکوم کرد

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، سازمان دیده‌بان حقوق بشر گزارش داد که رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۷ آوریل (جمعه ۲۸ فروردین) با طرحی ۳۳۴ میلیون دلاری برای انتقال هزاران شهرک‌نشین موافقت کرده است. بر اساس این طرح، قرار است تا سال ۲۰۳۰ حدود سه هزار خانواده به شهرک «کتسرین» منتقل شوند […]

دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را محکوم کرد


دیده‌بان حقوق بشر انتقال شهرک‌نشینان به جولان اشغالی را محکوم کردبه گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، سازمان دیده‌بان حقوق بشر گزارش داد که رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۷ آوریل (جمعه ۲۸ فروردین) با طرحی ۳۳۴ میلیون دلاری برای انتقال هزاران شهرک‌نشین موافقت کرده است. بر اساس این طرح، قرار است تا سال ۲۰۳۰ حدود سه هزار خانواده به شهرک «کتسرین» منتقل شوند و پروژه‌هایی در حوزه زیرساخت، مسکن، خدمات عمومی و همچنین مراکز آموزشی و پزشکی تأمین مالی شود.

این نهاد بین‌المللی تأکید کرد که انتقال صهیونیست‌ها به اراضی اشغالی نقض آشکار قوانین بین‌المللی است و پیامدهای خطرناکی برای شهروندان سوری آواره در این منطقه به همراه دارد.

این نهاد حقوق بشری همچنین هشدار داد شرکت‌هایی که در روند انتقال شهرک‌نشینان مشارکت دارند، ممکن است به همدستی در جنایات جنگی متهم شوند.

در این گزارش از اتحادیه اروپا، انگلیس و سایر کشورها درخواست شده است توافقات تجاری با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورده، فعالیت‌های مرتبط با شهرک‌سازی را ممنوع و صادرات سلاح به این رژیم را متوقف کنند.

همچنین بر ضرورت آغاز تحقیقات بین‌المللی براساس اصل صلاحیت قضایی جهانی علیه مسئولان دخیل در این طرح تأکید شده است.

پیش از این در اوایل اردیبهشت‌ماه رسانه‌های صهیونیستی از نفوذ گروهی از شهرک‌نشینان به جنوب سوریه خبر دادند که با عبور از مرز، خواستار ایجاد شهرک در این منطقه شدند. رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که گروهی از شهرک‌نشینان با عبور از مرز، وارد منطقه‌ای در جنوب سوریه شدند، اما با دخالت نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی به مناطق اشغالی بازگردانده شدند.

براساس این گزارش‌ها، ده‌ها نفر در جریان یک مناسبت، از مرز عبور کرده و وارد منطقه حائل شدند و برای مدتی در آنجا باقی ماندند. این اقدام از سوی رسانه‌ها «غیرمعمول» توصیف شده است.

همچنین گزارش شده است که حدود ۴۰ نفر از اعضای یک گروه تندرو شهرک‌نشین، از مسیر بلندی‌های جولان عبور کرده و در نزدیکی دامنه کوه حرمون مستقر شدند. این افراد ایجاد شهرک‌سازی در داخل خاک سوریه را خواستار شدند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.