امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 4 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 352889
  پرینت تاریخ انتشار : 10 فوریه 2026 - 1:53 | 25 بازدید

نسل جدید با تصمیم‌سازی توسعه را شتاب می‌بخشد

به گزارش ایکنا از یزد، اسماعیل دهستانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد، ۲۰ بهمن‌ماه در نشست با جوانان و دهه هشتادی‌های شهرستان میبد گفت: نگاه ما به جوان و نوجوان چالش‌محور نیست و با نگاهی فرصت‌محور در این عرصه باور داریم نسل جدید امروز با روحیه تحول و خلاقیت برای کشور نجات دهنده […]

نسل جدید با تصمیم‌سازی توسعه را شتاب می‌بخشد


نسل جدید با تصمیم‌سازی توسعه را شتاب می‌بخشدبه گزارش ایکنا از یزد، اسماعیل دهستانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد، ۲۰ بهمن‌ماه در نشست با جوانان و دهه هشتادی‌های شهرستان میبد گفت: نگاه ما به جوان و نوجوان چالش‌محور نیست و با نگاهی فرصت‌محور در این عرصه باور داریم نسل جدید امروز با روحیه تحول و خلاقیت برای کشور نجات دهنده خواهد بود.

دهستانی افزود: باید با اعتقاد قلبی به جوان و نوجوان نگاه کنیم و باور داشته باشیم که این قشر می‌توانند بسیاری از گره‌ها را باز کنند و فرآیند توسعه ایران را شتاب ببخشند. 

وی ادامه داد: مهم‌ترین کار در فضای حاضر را «گفت‌و‌گو» و «تعامل دوسویه» می‌دانم و این جنس جلسات از افتتاح هر پروژه‌ای مهم‌تر است و همواره تاکید داریم ما مدیران نباید در چهار دیواری اداری برای جوان و نوجوان تصمیم بگیریم چرا که نسل جدید تصمیم‌ساز است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: جایگاه و نقش‌سپاری به تشکل‌های مردم نهاد نیازمند تقویت است یعنی باید به مردم نقش بدهیم و مردم ایفاگر نقش در میدان باشند تا بسیاری از مسائل با الگوی گره‌گشایی مردم برای مردم حل و فصل شود.

معاون استاندار یزد با اشاره به اهمیت اوقات فراغت اظهار کرد: فضای مناسب و کافی برای بروز هیجان جوانان فراهم نکردیم و حتی گاهی رویدادهای ورزشی و هنری ما نیز سیاسی می‌شوند که لازم است با تأکید بر اجتماعی‌سازی این جریان را بازتعریف و به سمت مطلوبی حرکت کنیم. 

این مقام مسئول بیان کرد: جوان امروز در بستر فضای مجازی یک زیست مجازی دارد و باید این دیوار بی اعتمادی به وجود آمده و متأثر از این فضا را برداریم؛ خوب بشنویم و پذیرای نقد دوستانه و منصفانه باشیم و این مسئله تنها با تعامل بین نسلی حل خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در پایان گفت: ما اینجا یک شهرستان ویژه داریم و میبد شهرستانی فرهیخته پرور است و مطالبات ورزشی را پیگیری می‌کنیم تا مسئولیت‌های اجتماعی صنعت و معدن را پای کار بیاوریم و زمینه حمایت از ورزشکاران و استعدادهای جوان تقویت شود و از دیگر سو شیوه‌نامه صندوق حمایت از ورزش استان نوشته شده تا ساختار منسجمی برای ساماندهی این موضوع ایجاد و فراهم آید.

 

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.