امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 5 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 352667
  پرینت تاریخ انتشار : 09 فوریه 2026 - 14:09 | 26 بازدید

زمینه‌سازی ظهور از مسیر عدالت‌خواهی آغاز می‌شود

به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام جواد نصیری، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در هلال احمر استان زنجان، دوشنبه، 20 بهمن‌ماه در نشست بصیرتی «الگوی رفتاری زن در خانواده و جامعه الگوی سوم» با اشاره به برداشت‌های نادرست از دین اظهار کرد: گاهی دین به‌گونه‌ای معرفی شده که گویی مانع زندگی و نشاط انسان است، […]

زمینه‌سازی ظهور از مسیر عدالت‌خواهی آغاز می‌شود


حجت‌الاسلام نصیری مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در هلال احمر استان زنجان

به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام جواد نصیری، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در هلال احمر استان زنجان، دوشنبه، 20 بهمن‌ماه در نشست بصیرتی «الگوی رفتاری زن در خانواده و جامعه الگوی سوم» با اشاره به برداشت‌های نادرست از دین اظهار کرد: گاهی دین به‌گونه‌ای معرفی شده که گویی مانع زندگی و نشاط انسان است، در حالی‌که اسلام آمده است تا انسان را روشمند، متفکر و عقلانی تربیت کند. قرآن کریم با هدف تزکیه، تعلیم و حکمت نازل شده است و اگر عنصر حکمت و عقلانیت در دین نادیده گرفته شود، فهم ما از دین ناقص خواهد بود. 

این مدرس حوزه با بیان اینکه اخلاق جوهره اصلی اسلام است، افزود: پیامبر اکرم(ص) اساس رسالت خود را بر اخلاق بنا نهاد و در اندیشه شیعه نیز مدیریت جامعه، چه در عصر غیبت و چه در دوران ظهور، بر پایه اخلاق، عقلانیت و عدالت استوار است.

وی با اشاره به مفهوم مهدویت در ادیان مختلف تصریح کرد: باور به منجی آخرالزمان محدود به تشیع نیست و همه ادیان الهی به‌نوعی به آینده‌ای مبتنی بر عدالت الهی اعتقاد دارند. در اندیشه شیعه، حکومت جهانی در آخرالزمان براساس آموزه‌های قرآن و با محوریت عدالت شکل می‌گیرد. 

این پژوهشگر دینی عدالت را مهم‌ترین شعار و هدف نهضت مهدوی دانست و گفت: زمینه‌سازی ظهور از مسیر عدالت‌خواهی آغاز می‌شود و این عدالت باید از رفتار فردی، خانواده و جامعه شروع شود. انتظار واقعی، حرکتی پویا و مسئولانه است که انسان را به اصلاح خود و جامعه وامی‌دارد.

وی با تأکید بر نقش آگاهی و علم در یاری امام زمان(عج) بیان کرد: قدرت علمی مورد نیاز برای یاری حضرت، صرفاً دانش دانشگاهی یا حوزوی نیست، بلکه انس عمیق با قرآن و عمل به آن، یکی از مهم‌ترین بازوان فکری و معنوی جامعه منتظر است. 

نصیری با اشاره به روایات اهل‌ بیت(ع) اظهار کرد: منتظران واقعی ظهور، بهترین انسان‌های دوران خود هستند؛ زیرا با عقلانیت، برنامه‌ریزی، اخلاق و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، برای تحقق جامعه عادلانه تلاش می‌کنند و در برابر ظلم و فساد بی‌تفاوت نیستند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.