امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 5 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 352413
  پرینت تاریخ انتشار : 08 فوریه 2026 - 20:36 | 25 بازدید

تجلیل از پیشکسوتان، ضرورتی فرهنگی برای تداوم عزت و پیشرفت جامعه است

به گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، امروز، 19 بهمن‌ماه در چهارمین دوره همایش «زنده‌نامان تبریز» با تأکید بر جایگاه والای تکریم مفاخر و پیشکسوتان گفت: تجلیل از انسان‌هایی که در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی اثرگذار بوده‌اند، جزئی از ارزش‌های انسانی و فرهنگی جوامع بشری است و نقش مهمی […]

تجلیل از پیشکسوتان، ضرورتی فرهنگی برای تداوم عزت و پیشرفت جامعه است


حجت الاسلام مطهری اصل، امام جمعه تبریز

به گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، امروز، 19 بهمن‌ماه در چهارمین دوره همایش «زنده‌نامان تبریز» با تأکید بر جایگاه والای تکریم مفاخر و پیشکسوتان گفت: تجلیل از انسان‌هایی که در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی اثرگذار بوده‌اند، جزئی از ارزش‌های انسانی و فرهنگی جوامع بشری است و نقش مهمی در الگوسازی برای نسل جوان دارد.

وی با بیان اینکه پیشکسوتان، سرمایه‌های ماندگار هر جامعه هستند، افزود: بسیاری از این بزرگان دهه‌ها، گاه بیش از پنجاه یا شصت سال، با امکانات محدود اما با همت بلند تلاش کرده‌اند و به مراتب عالی در حوزه‌های مختلف علمی و تخصصی دست یافته‌اند. این افراد شایسته آن هستند که مورد تکریم قرار گیرند تا جوانان با مشاهده مسیر زندگی آنان، به آینده امیدوار شده و بدانند که تلاش صادقانه هرگز بی‌ثمر نخواهد ماند.

مطهری‌اصل با قدردانی از اقدام شهرداری تبریز در برگزاری این همایش، خاطرنشان کرد: هرچند شهرداری‌ها به دلیل ارتباط گسترده با مردم همواره در معرض نقد قرار دارند، اما در کنار انتقادات، باید از اقدامات ارزشمند، فاخر و فرهنگی نیز صادقانه تقدیر کرد. برنامه‌های معرفی ظرفیت‌های تبریز در سطح ملی و نیز برگزاری چنین همایش‌هایی، از جمله اقدامات قابل تحسین است.

امام جمعه تبریز با اشاره به نقش تلاش و پشتکار در دستیابی به موفقیت، تصریح کرد: جوانان باید بدانند که هیچ موفقیتی یک‌شبه حاصل نمی‌شود. چه در عرصه علم و فرهنگ و چه در حوزه اقتصاد، کسانی که امروز به جایگاه‌های اثرگذار رسیده‌اند، سالیان متمادی با صبر، مجاهدت و تحمل سختی‌ها مسیر خود را پیموده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، از آیت‌الله حاج میرزاطاها رضایی به‌عنوان یکی از چهره‌های برجسته مورد تجلیل در این همایش یاد کرد و گفت: این استاد برجسته حوزه علمیه، بیش از شصت سال از عمر شریف خود را به تعلیم و تربیت طلاب اختصاص داده‌اند. بسیاری از علمای فعلی تبریز، به‌ویژه آنان که زیر هفتاد سال سن دارند، از شاگردان ایشان بوده‌اند و این، افتخاری بزرگ برای حوزه‌های علمیه استان است.

مطهری‌اصل ادامه داد: آیت‌الله رضایی با وجود مشکلات جسمی و با وجود اصرار اطرافیان برای بازنشستگی، همچنان با احساس تکلیف، تدریس را رها نکرده‌اند و این روحیه مسئولیت‌پذیری، الگویی کم‌نظیر برای نسل جوان و طلاب علوم دینی است.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی با تجلیل از همه پیشکسوتان، خانواده‌های معظم شهدا، رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و خدمتگزاران عرصه‌های مختلف، ابراز امیدواری کرد: جوانان امروز با الگوگیری از این بزرگان، آینده‌ای روشن‌تر، ایرانی سربلندتر و تمدنی درخور شأن ایران اسلامی را رقم بزنند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.