امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 5 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 352369
  پرینت تاریخ انتشار : 08 فوریه 2026 - 18:05 | 25 بازدید

نشست هماهنگی برگزاری جشن «لذت لبخند» در بابلسر برگزار شد

به گزارش ایکنا از مازندران، نشست هماهنگی برگزاری جشن «لذت لبخند» ویژه مددجویان کمیته امداد، نوزدهم بهمن‌ماه با حضور  امام جمعه، فرماندار، شهردار و رؤسای کمیته امداد، اداره بهزیستی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و اصناف شهرستان بابلسر برگزار شد.   حجت‌الاسلام والمسلمین محمداسماعیل قلی‌پور، امام جمعه بابلسر، در این نشست با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی […]

نشست هماهنگی برگزاری جشن «لذت لبخند» در بابلسر برگزار شد


نشست هماهنگی برگزاری جشن «لذت لبخند» در بابلسر برگزار شدبه گزارش ایکنا از مازندران، نشست هماهنگی برگزاری جشن «لذت لبخند» ویژه مددجویان کمیته امداد، نوزدهم بهمن‌ماه با حضور  امام جمعه، فرماندار، شهردار و رؤسای کمیته امداد، اداره بهزیستی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و اصناف شهرستان بابلسر برگزار شد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محمداسماعیل قلی‌پور، امام جمعه بابلسر، در این نشست با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی و هماهنگی میان نهادهای اجرایی، خیران و مراکز نیکوکاری اظهار کرد: کمک مؤثر به اقشار محروم، نیازمند مدیریت منسجم و بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت‌های موجود در سطح شهرستان است.

 

وی افزود: برای حمایت هدفمند از نیازمندان واقعی، باید از توان پیمانکاران، اصناف و خیران توانمند بابلسر به‌درستی استفاده شود و این مهم تنها با برنامه‌ریزی مشترک و همدلی دستگاه‌ها محقق خواهد شد.

 

قلی‌پور با اشاره به نقش محوری شهرداری در جلب مشارکت‌های اجتماعی تصریح کرد: شهرداری می‌تواند با شناسایی و معرفی افراد دارای نفوذ و ظرفیت اجتماعی، بستر مشارکت گسترده‌تر خیرین را فراهم سازد تا کمک‌ها به‌صورت عادلانه و اثربخش به جامعه هدف برسد.

 

امام‌جمعه بابلسر همچنین با تاکید بر اهمیت برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی میان خیران، مسئولان و فعالان اجتماعی خاطرنشان کرد: برگزاری این نشست‌ها موجب انسجام برنامه‌های حمایتی و جلوگیری از موازی‌کاری خواهد شد.

 

قلی‌پور با اشاره به تجربیات موفق سال گذشته خاطرنشان کرد: در سال گذشته، با همکاری مراکز خیریه و نهادهای حمایتی، اقدامات مؤثری انجام شد که بازخوردهای مثبتی به همراه داشت و امسال نیز باید این مسیر با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و قوت بیشتر ادامه یابد.

 

در ادامه این نشست، قربانعلی ولی‌زاده، فرماندار بابلسر، با تأکید بر لزوم همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و نهادهای حمایتی گفت: هم‌افزایی میان دستگاه‌ها و جلب مشارکت خیران، نقش مهمی در برگزاری هرچه بهتر برنامه‌های حمایتی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز دارد.

 

وی افزود: با برنامه‌ریزی منسجم و پرهیز از موازی‌کاری، می‌توان خدمات حمایتی را به‌صورت هدفمند و در شأن جامعه هدف ارائه کرد و زمینه بهره‌مندی بیشتر مددجویان از این برنامه‌ها را فراهم ساخت.

 

فرماندار بابلسر خاطرنشان کرد: فرمانداری با تمام ظرفیت از اجرای برنامه‌هایی مانند جشن «لذت لبخند» حمایت می‌کند تا این اقدامات به تقویت امید و همبستگی اجتماعی در شهرستان منجر شود.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.