امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 16 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 35218
  پرینت تاریخ انتشار : 20 ژانویه 2022 - 13:43 | 114 بازدید
جانشین رییس پلیس راه استان همدان گفت:

کولاک برف محورهای همدان به سنندج و کرمانشاه را مسدود کرد

به گزارش همدان نوین،‍ جانشین رییس پلیس راه استان همدان گفت: کولاک زمینی برف موجب مسدود شدن سه محور ارتباطی همدان- کرمانشاه، همدان – سنندج و همدان – ملایر شد. سرهنگ «غلامعلی همایی» روز پنجشنبه  افزود: وزش شدید باد موجب هدایت برف های انباشته شده در حاشیه جاده به وسط راه و ایجاد کولاک زمینی […]

کولاک برف محورهای همدان به سنندج و کرمانشاه را مسدود کرد

به گزارش همدان نوین،‍ جانشین رییس پلیس راه استان همدان گفت: کولاک زمینی برف موجب مسدود شدن سه محور ارتباطی همدان- کرمانشاه، همدان – سنندج و همدان – ملایر شد.

سرهنگ «غلامعلی همایی» روز پنجشنبه  افزود: وزش شدید باد موجب هدایت برف های انباشته شده در حاشیه جاده به وسط راه و ایجاد کولاک زمینی شده است.

وی اظهار داشت: با توجه به شدت کولاک رانندگان حتی امکان دیدن یک متری خود را هم ندارند بنابراین تیم های پلیس راه از ساعت ۱۲ امروز اقدام به بازگرداندن خودروها و جلوگیری از ورود آنها به سه محور منتهی به سنندج، اسدآباد و ملایر کرده است.

جانشین رییس پلیس راه استان همدان تاکید کرد: با توجه به محدودیت دید حتی با استفاده از چراغ‌ها و زنجیر چرخ نمی‌توان از سه مسیر یاد شده تردد کرد بنابراین به رانندگان توصیه می شود تا بازگشت شرایط به وضعیت عادی از تردد به سمت محورهای ملایر، سنندج و اسدآباد خودداری کنند.

سرهنگ همایی تصریح کرد: تردد از همدان به سمت دیگر محورهای ارتباطی از جمله ساوه و تهران امکان پذیر بوده اما برای تردد نیاز به استفاده از زنجیر چرخ است.

وی ادامه داد: عوامل پلیس راه اقدام به اعمال قانون و بازگرداندن خودروهای بدون زنجیر چرخ که قصد تردد از جاده همدان به سمت ساوه و تهران را دارند، می کنند.

به گزارش ایرنا، پلیس راه استان همدان با ۱۰۱ تیم در راستای اجرای طرح زمستانی در مسیرهای ارتباطی و محورهای کوهستانی استان حضور دارند.

همچنین ۳۴ پایگاه ثابت و سیار تیم راهداری با ۳۱۲ دستگاه خودرو کمک دار و ماشین آلات برف روب و نمک پاش و ۵۳۳ نفر نیرو در ۱۶ گردنه و ۴۵ نقطه برفگیر استان همدان مشغول کار و خدمت رسانی هستند.

جمعیت هلال احمر استان همدان نیز با ۱۹ پایگاه امداد جاده ای ثابت، سیار، کوهستان و یک پایگاه هوایی و با بهره گیری از  ۱۲۰ دستگاه خودرو در آماده باش برای خدمت رسانی هستند.

استان همدان دارای بیش از پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع راه شامل سه هزار و ۳۵۹ کیلومتر راه روستای، یک هزار و ۵۴ کیلومتر راه فرعی، ۹۴۰  کیلومتر راه اصلی و بزرگراه و ۸۵ کیلومتر آزاد راه است.

| منبع خبر : ایرنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.