امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 5 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 352090
  پرینت تاریخ انتشار : 07 فوریه 2026 - 20:59 | 26 بازدید

اقتدار کشور را با مشارکت حداکثری در راهپیمایی ۲۲ بهمن نمایش دهیم

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، عبدالعلی ارژنگ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری، شامگاه شنبه، ۱۸ بهمن‌ماه در جلسه ۲۲ بهمن در چهارمحال‌و‌بختیاری، اظهار کرد: وظیفه ما مسئولان این است که روز ۲۲ بهمن که یوم‌الله شناخته می‌شود را زنده نگه‌داریم و با مشارکت حداکثری مردم اقتدار ایران اسلامی را نمایش دهیم و امیدواری بیش […]

اقتدار کشور را با مشارکت حداکثری در راهپیمایی ۲۲ بهمن نمایش دهیم


جلسه برنامه ریزی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری با حضور معاون سیاسی استاندار و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، عبدالعلی ارژنگ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری، شامگاه شنبه، ۱۸ بهمن‌ماه در جلسه ۲۲ بهمن در چهارمحال‌و‌بختیاری، اظهار کرد: وظیفه ما مسئولان این است که روز ۲۲ بهمن که یوم‌الله شناخته می‌شود را زنده نگه‌داریم و با مشارکت حداکثری مردم اقتدار ایران اسلامی را نمایش دهیم و امیدواری بیش از پیش دوستداران نظام را افزایش دهیم. 

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری افزود: ایام پیش‌روی دیگر روز چهارمحال و بختیاری است که نشات‌گرفته از یوم‌الله ۲۲ بهمن است که مردم در این روز با امام راحل پیمان بستند و باید متناسب با این روز برنامه‌ریزی خوبی انجام دهیم و یک برنامه محوری در این مورد در فرهنگسرا به‌اجرا خواهد رسید، انتظار داریم با گروه‌های هدف هماهنگ شود و برنامه این روز باشکوه زیاد انجام شود، همچنین شب ۲۲ بهمن باید در هر کوی و مسجدی صدای الله‌اکبر شنیده شود. 

 

ارژنگ افزود: راهپیمایی ۲۲ بهمن باید با حداکثر مشارکت مردمی و برنامه‌ریزی‌های بسیار متناسب انجام شود و برای به انجام رسیدن این عمل به مشارکت تمامی گروه‌های هدف و جامعه مردمی نیاز دارد. اگر مسئولان از تک تک گروه‌های هدف خود استفاده کنند با جمعیت بسیار زیادی مواجه خواهیم شد اما متاسفانه ضعف مسئولان‌ است که از گروه‌های هدف خود استفاده نمی‌کنند به‌طور مثال اگر یک مسئول مرتبط با ورزش و تربیت‌بدنی تمامی گروه‌های هدف خود که ورزشکاران هستند را دعوت کند و با اختیار خود پای کار بیاورد آن‌وقت متوجه یک جمعیت بسیار زیاد از مشارکت مردم خواهیم شد. 

 

حجت‌الاسلام والمسلمین سید بصیر موسوی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در ادامه اظهار کرد: دهه فجر انقلاب اسلامی نماد یک فرایند زنده، پویا و مستمر تاریخی است که از بهمن ۱۳۵۷ آغاز شد و تا امروز در بستر تحولات داخلی، منطقه‌ای و جهانی مسیر خود را با اقتدار ادامه داده است. انقلاب اسلامی از همان ابتدا خود را نه به مصابح یک پروژه مقطعی و یا تحول محدود بلکه به عنوان یک نهضت تمدنی و هویتی با هدف باز تعریف نسبت ملت ایران با استقلال، معنویت و ارزش‌های اسلامی تعریف نمود. 

 

موسوی بیان کرد: در این چارچوب دهه‌فجر هرسال فرصتی راهبردی برای بازخوانی هویت انقلاب‌اسلامی و مرور مسیر طی‌شده در مواجهه با چالش‌ها، تهدیدها و فرصت‌ها به‌شمار می‌رود، همچنین این ایام فراتر از یک مناسبت و جشن و آیین است بلکه میدان تبیین نسبت به ماهیت، کارآمدی و استمرار گفتمان انقلاب است که طی بیش از چهاردهه گذشته تحریم‌های همه‌جانبه، جنگ‌های نیابتی، عملیات‌های روانی و جنگ ترکیبی توانسته است ثبات درونی خود را حفظ کرده و مسیر پیشرفت و اقتدار ملی را تداوم بخشد. 

 

وی ادامه داد: دهه‌فجر همچنین عرصه‌ای برای نمایش ثبات و استحکام نظام جمهوری‌اسلامی در برابر سناریوهای بی‌ثبات‌سازی دشمنان است. استمرار مشارکت مردمی، حفظ امنیت ملی در منطقه‌ای ناآرام و… همگی نشانی‌هایی از این ثبات دورن‌زا و قدرت برخواسته از انقلاب‌اسلامی ایران است. 

 

موسوی توضیح داد: راهپیمایی ۲۲ بهمن به‌صورت مردمی و خانوادگی و همزمان با سراسر استان راس ساعت ۱۰ صبح برگزار و در مرکز استان از میدان انقلاب شروع و پس از عبور از میدان ۱۲ محرم و چهارراه بازار ادامه تجمع در میدان امامزادگان دوخاتون است. انتظاری که از کمیته‌های مختلف داریم این است که نسبت به دایر کردن غرفه‌های فرهنگی، هنری و صلواتی در طول مسیر از ساعت ۸ الی ۱۲ و با به‌ نمایش گذاشتن دستاوردهای ۴۷‌ساله نظام در حیطه تخصصی خود اقدام کنند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.