امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 14 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 351938
  پرینت تاریخ انتشار : 07 فوریه 2026 - 12:51 | 29 بازدید

اهدای «جایزه شاخه طلایی» به قاری نونهال مصری

به گزارش ایکنا به نقل از الحیاة، برنامه «دولت تلاوت» عصر جمعه این هفته، لحظات هیجان‌انگیزی را به همراه داشت، چرا که روش اعلام نتایج با روش‌های معمول متفاوت بود و به جای سیستم امتیازدهی سنتی برای هر یک از اعضای هیئت داوران، روش جدیدی اتخاذ شد که براساس آن هر داور با کارت رأی […]

اهدای «جایزه شاخه طلایی» به قاری نونهال مصری


به گزارش ایکنا به نقل از الحیاة، برنامه «دولت تلاوت» عصر جمعه این هفته، لحظات هیجان‌انگیزی را به همراه داشت، چرا که روش اعلام نتایج با روش‌های معمول متفاوت بود و به جای سیستم امتیازدهی سنتی برای هر یک از اعضای هیئت داوران، روش جدیدی اتخاذ شد که براساس آن هر داور با کارت رأی می‌داد تا شرکت‌کننده‌ای را که شایسته‌ترین فرد برای بردن جایزه قسمت ویژه است، انتخاب کند؛ جایزه‌ای که «جایزه شاخه طلایی» نام داشت.

این قسمت شامل رقابت گروهی از استعدادهای جوان و شاخص از جمله محمد القلاجی، تنها شرکت‌کننده باقی‌مانده بخش کودکان به همراه عمر علی عوض، عبدالله عبدالموجود و علی محمد مصطفی بود.

هیئت داوران و حضار در این بخش تأکید کردند که همه شرکت‌کنندگان به خاطر اجراهای خوب و شاخص خود شایسته تقدیر هستند.

 روند رأی‌گیری با توزیع کارت به داوران آغاز شد، که هر کدام نام شرکت‌کننده‌ای را که به نظرشان شایسته پیروزی بود، بدون اطلاع از انتخاب‌های دیگر داوران، نوشتند. این امر فضایی از تنش و هیجان را ایجاد کرد.

در پایان نتایج نشان داد که آرای اول، دوم و سوم به عمر علی عوض، دانش‌آموز کلاس چهارم و آرای چهارم به محمد القلاجی تعلق گرفت.

با کارت پنجم، عمر علی عوض به عنوان برنده جایزه شاخه طلایی اعلام و با حضور اسامه الازهری، وزیر اوقاف مصر تجلیل شد.

الازهری به همه شرکت‌کنندگان به خاطر اجراهای قابل توجهشان تبریک گفت و سطح بالای استعداد شرکت‌کنندگان نوظهور در این برنامه را ستود.

گفتنی است، برنامه «دولت تلاوت» در راستای همکاری مشترک وزارت اوقاف و شرکت خدمات رسانه‌ای «المتحده» مصر و با هدف شناسایی استعدادها و صاحبان تلاوت‌های شاخص از استان‌های مختلف این کشور تولید شده است.

این برنامه از شبکه‌های ماهواره‌ای الحیاة، CBC، الناس، مصر قرآن کریم و پلتفرم «watch it» پخش می‌شود و ساعت پخش این برنامه ۹ شب روزهای جمعه و شنبه هر هفته است.

ارزش جوایز مسابقه ۳ و نیم میلیون پوند مصری است که هر یک از نفرات اول دو رشته ترتیل و قرائت یک میلیون پوند دریافت خواهند کرد و کل قرآن با صوت آنان ضبط و در شبکه «مصر قرآن کریم» پخش خواهد شد.

همچنین این دو نفر امامت نماز جماعت مسجد امام حسین(ع) قاهره را طی ماه رمضان آینده بر عهده خواهند داشت.

بنا بر این گزارش، مراحل مقدماتی مسابقه با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان مواجه شده است و بیش از ۱۴ هزار نفر از استان‌های مختلف در این رویداد شرکت کرده‌اند.

ارزیابی شرکت‌کنندگان طی چندین مرحله انجام شده است و ۳۲ نفر برای رقابت در مراحل نهایی با نظارت کمیته‌ای علمی تخصصی از وزارت اوقاف مصر به ریاست اسامه الازهری، وزیر اوقاف این کشور انتخاب شده‌اند.

کمیته داوری نیز شامل مقامات دینی و علمی ارشد مصر و جهان اسلام از جمله شیخ حسن عبدالنبی؛ معاون کمیته بازنگری قرآن الازهر، طه عبدالوهاب؛ کارشناس صوت و مقامات قرآنی، مصطفی حسنی؛ مبلغ مسلمان و قاری شیخ طه نعمانی است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.