امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 14 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 35073
  پرینت تاریخ انتشار : 17 ژانویه 2022 - 20:56 | 127 بازدید
مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان

هیچ واحد تولیدی در همدان به علت کمبود سوخت جایگزین تعطیل نیست

به گزارش همدان نوین،‍ مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان با بیان اینکه هیچ واحد تولیدی به دلیل کمبود سوخت جایگزین تعطیل نیست، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون ۴۷ میلیون لیتر نفت‌کوره، یک میلیون لیتر نفت‌گاز و ۶۰ هزار کیلو گاز مایع برای مصارف ذخیره، جایگزین قطع گاز و برای مصرف ژنراتور (قطعی برق) به سازمان‌های صنعت، […]

هیچ واحد تولیدی در همدان به علت کمبود سوخت جایگزین تعطیل نیست

به گزارش همدان نوین،‍ مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان با بیان اینکه هیچ واحد تولیدی به دلیل کمبود سوخت جایگزین تعطیل نیست، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون ۴۷ میلیون لیتر نفت‌کوره، یک میلیون لیتر نفت‌گاز و ۶۰ هزار کیلو گاز مایع برای مصارف ذخیره، جایگزین قطع گاز و برای مصرف ژنراتور (قطعی برق) به سازمان‌های صنعت، معدن، تجارت، جهاد کشاورزی و سایر ارگان‌ها تحویل شده است.

امین روستایی گفت: این شرکت آمادگی تأمین سوخت ذخیره برای صنایع، معادن، کارخانجات و دیگر واحدهایی که نیازمند سوخت دوم هستند را داشته و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی اطمینان داد: هر واحدی که درخواست خود را در سامانه تجارت آسان جدید(سدف) ثبت کرده و بر اساس الزامات مصوب واجد شرایط باشد سوخت جایگزین به منظور پیش بینی مواقع افت فشار گاز طبیعی به عنوان پدافند غیر عامل دریافت خواهد کرد.

وی با اشاره به شعار سال، حمایت از تولید را از اولویت‌های منطقه دانست و تصریح کرد: پیش از این میزان سوخت جایگزین در نظر گرفته شده برای کارخانه‌های سیمان در زمان قطع احتمالی سوخت اول یعنی گاز طبیعی، برای تغذیه ۱۵ روزه تدارک دیده شده بود اما این میزان تعدیل شده و به یک ماه افزایش یافته است.

روستایی از مسئولان سازمان‌های نیازمند سوخت جایگزین خواست به سایت newtejaratasan.niopdc.ir مراجعه و درخواست سوخت مورد نیاز خود را در سامانه ثبت کنند تا در صورت ضرورت استفاده از سوخت دوم با وقفه‌ای در امر تولید مواجه نشوند.

وی با تأکید بر اهمیت توجه به پدافند غیرعامل و تمهیدات قبل از وقوع بحران، اظهارکرد: در پی برودت هوا و کاهش دما در روزهای اخیر، ذخیره سوخت دوم از نوع فرآورده‌های نفتی مایع برای ادارات، سازمان‌ها، صنایع، کارخانه‌ها و … در راستای کمک به تأمین گاز مصارف خانگی و جلوگیری از قطعی احتمالی ضروری است.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.