امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 14 رجب 1447
شناسه خبر : 347092
  پرینت تاریخ انتشار : 02 ژانویه 2026 - 18:59 | 3 بازدید

صدای مردم باید شنیده شود؛ آشوب راهکار حل مشکلات کشور نیست

به گزارش ایکنا از همدان، آیت‌الله شعبانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان امروز جمعه 12 دی‌ماه در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه ضمن سفارش نمازگزاران به تقوا با اشاره به ایام ولادت امام علی(ع) در ماه رجب، به بیان فضایل آن حضرت پرداخت و اظهار کرد: یکی از اصحاب نزدیک امیرالمؤمنین(ع) پرسید که […]

صدای مردم باید شنیده شود؛ آشوب راهکار حل مشکلات کشور نیست


آیت‌الله حبیب‌الله  شعبانی موثقی، نماینده ولی فقیه در استان همدانبه گزارش ایکنا از همدان، آیت‌الله شعبانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان امروز جمعه 12 دی‌ماه در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه ضمن سفارش نمازگزاران به تقوا با اشاره به ایام ولادت امام علی(ع) در ماه رجب، به بیان فضایل آن حضرت پرداخت و اظهار کرد: یکی از اصحاب نزدیک امیرالمؤمنین(ع) پرسید که آیا مقام ایشان والاتر است یا مقام انبیای الهی؟ حضرت در پاسخ به اعجاز حضرت عیسی(ع) اشاره کردند و فرمودند: ولادت حضرت عیسی از نشانه‌های بزرگ الهی بود؛ او در گهواره سخن گفت و برای مادرش رزق غیبی می‌رسید و حضرت زکریا(ع) به مقام مادر ایشان غبطه می‌خورد. در مقابل، تولد حضرت علی(ع) تنها ولادتی است که در کعبه رخ داده و در منابع شیعه و اهل سنت به آن تصریح شده است. ایشان تأکید کردند که برای شناخت مقام باید تولد هر دو بزرگوار بررسی شود.  

وی در ادامه با دعوت مسئولان به تقوای الهی و رعایت حق و انصاف گفت: اگر بخواهم از زبان مردم سخن بگویم، باید بگویم معترض کسی نیست که قصد آشوب داشته باشد یا ضد انقلاب باشد؛ او تنها می‌خواهد حرفش را بیان کند. معترض کسی است که مطالبه دارد، نه کسی که بخواهد نظم عمومی را بر هم بزند.  

شعبانی بیان کرد: از زبان جوانی سخن می‌گویم که منتظر وام ازدواج است اما می‌بیند مدیر بانکی به اطرافیان خود میلیاردها تومان وام می‌دهد؛ از زبان جوانی که بیکار است و به دنبال کار می‌گردد؛ از زبان پدری که نمی‌تواند معیشت خانواده‌اش را تأمین کند؛ از زبان بازاری که کسب‌وکارش زیان دیده و از زبان کارمندی که با حقوق اندک زندگی می‌گذراند. همه این‌ها مطالبات به حق مردم است و باید پاسخ داده شود. مردم می‌پرسند مقصر کیست؟ برخی مسئولان خود اذعان دارند که مقصر خود مسئولان هستند، نه آمریکا.  

آیت‌الله شعبانی با اشاره به مشکلات اقتصادی و گرانی‌ها گفت: چرا میوه داخلی باید گران‌تر از میوه خارجی باشد؟ چرا نظارت کافی وجود ندارد؟ چرا با احتکار مقابله نمی‌شود؟ مردم از دولت و مسئولان سؤال دارند. البته از زحمات شما تشکر می‌کنیم، اما قول‌ها باید عملی شود. قوه قضاییه باید دست مفسدان اقتصادی را قطع کند. اگر ما از دولت حمایت می‌کنیم، دولت نیز باید درست عمل کند. چرا میدان به بخش خصوصی داده نمی‌شود؟ بسیاری از بخش خصوصی ادعا می‌کنند که می‌توانند مشکلات را حل کنند. به آنها میدان بدهید. 

امام جمعه همدان افزود: چرا برخی افراد نفوذی که سر سفره انقلاب فربه شده‌اند، امروز به مانع تبدیل شده‌اند؟ باید دنبال رضایت مردم باشید، نه رضایت خواص و زیاده‌خواهان.  

وی با بیان اینکه اقدامات خوبی انجام شده اما مردم انتظار دارند مسئولان را در میدان ببینند، افزود: مردم می‌خواهند مسئولان را در گمرک ببینند، می‌خواهند مفسدان اقتصادی محاکمه شوند. مطالبات مردم به حق است و باید پاسخ داده شود.  

امام جمعه همدان در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از آشوبگری گفت: آیا راهکار حل مشکلات آشوب در خیابان است؟ آیا با خشونت و درگیری می‌توان مشکلات را حل کرد؟ آیا با آتش زدن و اهانت به قرآن و مقدسات مشکلات حل می‌شود؟ ما طرفدار حرف مردم هستیم، اما درگیری‌ها و آشوب‌ها را محکوم می‌کنیم. این نقشه‌های دشمن است. بسیجی‌ها و نیروهای انتظامی آسیب دیده‌اند و حتی جوان معترض نیز ضرر می‌کند. نباید اجازه داد دشمن از مطالبات به حق مردم سوءاستفاده کند. نباید دشمن شاد شود. به آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام می‌کنیم که مردم ما فرهیخته‌تر از آن چیزی هستند که تصور می‌کنید.  

وی با بیان اینکه ما به دشمن باج نمی‌دهیم افزود: باید شیوه درست اعتراض را فراهم کنیم. مسئولان باید ساختارهایی ایجاد کنند تا مردم بتوانند مشکلاتشان را در محیطی مسالمت‌آمیز مطرح کنند. تخریب اموال عمومی راه درستی نیست. دشمن از این فرصت‌ها صحنه‌سازی می‌کند. مردم باید در مساجد حرفشان را با مسئولان بیان کنند و مسئولان نیز باید با مردم صحبت کنند شفاف‌سازی کنند و حرف مردم را بشنوند.

امام جمعه همدان در پایان ضمن قدردانی از حضور نیروهای انتظامی و بسیجیان برای مقابله با آشوبگران گفت: همه هموطن هستیم و باید هوای یکدیگر را داشته باشیم. در استان نیز مسئولان در میدان هستند و در حوزه مسکن و دیگر حوزه‌ها فعالیت می‌کنند. هرکس مشکلی دارد می‌تواند با مسئولان مطرح کند. ما نیز حرف مردم را می‌شنویم و از امر به معروف و نهی از منکر حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.