امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 14 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 34306
  پرینت تاریخ انتشار : 04 ژانویه 2022 - 16:50 | 113 بازدید
دبیر جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی شهرستان ملایر

مجموعه های فرهنگی مانند حاج قاسم مردم را برای حل مشکلات به صحنه بیاورند

به گزارش همدان نوین،‍ دبیر جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی شهرستان ملایر مطرح کرد: نگاه مجموعه‌های فرهنگی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی باید الگو برداری از حاج قاسم در دخیل کردن مردم برای حل مشکلات باشد. دکتر محمود آصفی روز سه شنبه ۱۴ دی ماه در نشست تخصصی جهاد تبیین مکتب حاج قاسم سلیمانی […]

مجموعه های فرهنگی مانند حاج قاسم مردم را برای حل مشکلات به صحنه بیاورند

به گزارش همدان نوین،‍ دبیر جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی شهرستان ملایر مطرح کرد: نگاه مجموعه‌های فرهنگی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی باید الگو برداری از حاج قاسم در دخیل کردن مردم برای حل مشکلات باشد.

دکتر محمود آصفی روز سه شنبه ۱۴ دی ماه در نشست تخصصی جهاد تبیین مکتب حاج قاسم سلیمانی در مجموعه جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی شهرستان ملایر ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و درگذشت علامه مصباح یزدی به اهمیت متشکل سازی مردم و فعالان فرهنگی و اجتماعی به سبک این شهید سلیمانی و علامه مصباح یزدی اشاره کرد.

آصفی بیان کرد: نگاه مجموعه‌های فرهنگی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی باید الگو برداری از حاج قاسم در دخیل کردن مردم برای حل مشکلات باشد .

وی خاطرنشان کرد: حاج قاسم برای ما الگوی کاملی در امر ولایت مداری است همچون حضرت صدیقه طاهره (س) که در عصر خویش جان خود را فدای ولایت کردند.

در ادامه رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ملایر با اشاره به نقش موثر حاج قاسم در تشکیل گروه‌های مردمی در حوزه دفاع در سراسر محور مقاومت، این تلاش ها را الگویی موفق برای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در سطح کشور دانست.

حجت الاسلام و المسلمین روح الله نجفی مقدم ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بارها به اهمیت موضوع روایت صحیح و به موقع از شخصیت ها و سیر انقلاب اشاره داشتند که باید مورد توجه همه فعالان فرهنگی باشد.

وی ابراز امیدواری کرد: این دست میزهای گفتگو و آزاد اندیشی بیش از پیش مورد اقبال نخبگان باشد و بتوانیم با همفکری بیشتر، راهکارهای موثری برای تبیین مکتب انقلاب اسلامی بیابیم.

در ادامه جلسه دیگر روحانیون صاحب نظر به بیان نکات کلیدی در باب تبیین مکتب حاج قاسم سلیمانی از جمله مردمی بودن فعالیت ها، به صحنه آوردن عموم مردم برای حل مشکلات و لزوم روایت به موقع و درست از شخصیت حاج قاسم و شهدای مقاومت پرداختند.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.