امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 15 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 34132
  پرینت تاریخ انتشار : 01 ژانویه 2022 - 21:52 | 102 بازدید
استاندار همدان

استاندار همدان خواستار نصب دستگاه تهویه هوا در مدارس این استان شد

به گزارش همدان نوین،‍ استاندار همدان خواستار پیگیری و نصب سریع دستگاه تهویه هوا برای مدارس این استان به منظور ایمنی و حفظ جان دانش آموزان در برابر ویروس کرونا شد.  «علیرضا قاسمی فرزاد» روز شنبه در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا افزود: اداره کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان نسبت به پیگیری […]

استاندار همدان خواستار نصب دستگاه تهویه هوا در مدارس این استان شد

به گزارش همدان نوین،‍ استاندار همدان خواستار پیگیری و نصب سریع دستگاه تهویه هوا برای مدارس این استان به منظور ایمنی و حفظ جان دانش آموزان در برابر ویروس کرونا شد.

 «علیرضا قاسمی فرزاد» روز شنبه در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا افزود: اداره کل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان نسبت به پیگیری تامین تهویه مدارس اقدام کرده و در جلسه هفته آینده در این زمینه باید گزارش کار مناسبی ارائه دهد.

وی با بیان اینکه جان همه افراد به ویژه دانش آموزان برای ما مهم است تاکید کرد: حتی یک روز هم نباید نسبت به تامین تهویه مناسب و استاندارد و نصب آن در مدارس تعلل کرد بنابراین باید با واحدهای صنعتی تولید «فن» وارد مذاکره شد.

استاندار همدان گفت: مقابله با ویروس کرونا در مدارس باید جدی گرفته شود همچنین گزارش هایی مبنی بر تزریق نکردن واکسن از سوی فرهنگیان به دست رسیده است که آموزش و پرورش این موضوع را دقیق بررسی و گزارشی ارائه کند.

قاسمی فرزاد، مهمترین پیش نیاز برای پیشگیری از شیوع ویروس اُمیکرون در استان همدان را رعایت ۲ مولفه از جمله تزریق دُز سوم واکسن کرونا و استفاده از ماسک دانست.

وی با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی باید با قوت ادامه یابد افزود: با توجه به تداوم وضعیت زرد کرونایی در شهرستان کبودراهنگ دانشگاه علوم پزشکی باید درباره علت این موضوع گزارش دقیق و مبسوطی تهیه و ارائه کند.

استاندار همدان گفت: هم اینک همه مراسم ها به جز مراسم ختم اموات در حال برگزاری است بنابراین از پلیس اماکن درخواست می شود نسبت به این موضوع ورود کند و تنها مراسم ها بر اساس دستورالعمل سکوی مدیریت هوشمند کرونا مجاز به برگزاری باشند.

قاسمی فرزاد، خواستار اعزام تیم های سیار علوم پزشکی برای شناسایی و تزریق واکسن به افراد، جلوگیری از تجمع خیابانی به منظور توزیع آش و حلیم در مناسبت های مذهبی پیش رو شد و گفت: مسئولان مخالف توزیع نذری نیستند اما این قبیل کارها سبب تجمع افراد و شیوع بیماری می شود.

وی اظهار داشت: در زمینه فاصله زمانی بین دُز دوم تا دُز سوم تزریق واکسن کرونا گزارش دقیقی توسط دانشگاه علوم پزشکی تهیه و از طریق رسانه ها بازتاب داده شود تا شهروندان زمان مراجعه به مراکز واکسیناسیون برای تزریق واکسن مطلع شوند.

به گزارش ایرنا، از مجموع ۱۰ شهرستان استان همدان، ۹ شهرستان «همدان، تویسرکان، ملایر، بهار، فامنین، درگزین، اسدآباد، رزن و نهاوند» در وضعیت آبی و شهرستان «کبودراهنگ» در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

| منبع خبر : ایرنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.