امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 2 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 33580
  پرینت تاریخ انتشار : 22 دسامبر 2021 - 14:30 | 98 بازدید
شهردار نهاوند:

گرمخانه دائمی در نهاوند راه‌اندازی می‌شود

به گزارش همدان نوین،‍ شهردار نهاوند گفت: برای ساماندهی افراد کارتن خواب گرمخانه دائمی در شهر نهاوند راه‌اندازی می‌شود. مجید یوسفی‌نوید روز چهارشنبه ۱ دی در تشریح این خبر اظهارکرد: در تلاش هستیم که با برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته گرمخانه‌ای در شهر نهاوند به صورت دائم راه‌اندازی کرده که بتوانیم افراد کارتن‌خواب را ساماندهی کنیم. وی […]

گرمخانه دائمی در نهاوند راه‌اندازی می‌شود

به گزارش همدان نوین،‍ شهردار نهاوند گفت: برای ساماندهی افراد کارتن خواب گرمخانه دائمی در شهر نهاوند راه‌اندازی می‌شود.

مجید یوسفی‌نوید روز چهارشنبه ۱ دی در تشریح این خبر اظهارکرد: در تلاش هستیم که با برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته گرمخانه‌ای در شهر نهاوند به صورت دائم راه‌اندازی کرده که بتوانیم افراد کارتن‌خواب را ساماندهی کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به شروع فصل سرما و مهیا نبودن گرمخانه در شهر نهاوند این اقدام با همکاری متولیان و دستگاه‌های مربوطه در نهاوند انجام شد.

وی افزود: هم‌چنین با همکاری دادستان نهاوند، پلیس مبارزه با موادمخدر و مدیر کمپ کوثر، افراد معتاد و متجاهر توسط شهرداری نهاوند ساماندهی و تحویل کمپ شدند.

یوسفی‌نوید در ادامه به ساماندهی دست‌فروشان خودرویی در نهاوند اشاره کرد و افزود: برای ساماندهی دست‌فروشان خودرویی در شهر نهاوند لاین‌ کندرو بلوار امام‌ حسین(ع) مخلوط‌ریزی، تسطیح و ساماندهی می‌شود.

به گفته‌ی شهردار نهاوند طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، سدمعبر در شهر نهاوند با اجرای برنامه‌های مدنظر و تعامل عاملان سدمعبر به حداقل ممکن خواهد رسید.

وی یادآوری کرد: هم‌چنین با ایجاد جاده حدفاصل محور دوخواهران و بلوار امام حسین(ع) سبب بهبود ترافیک در میدان ۱۷ شهریور و تقویت رونق اقتصادی در منطقه دوخواهران خواهد شد.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.