امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 27 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 335359
  پرینت تاریخ انتشار : 11 نوامبر 2025 - 18:53 | 27 بازدید

نیروهای مسلح سپر امنیتی ملت هستند

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین شعبانعلی صالحی‌نسب، رئیس اداره عقیدتی سیاسی نزاجا، روز گذشته 19 آبان‌ماه، در اولین یادواره شهدا تیپ ۲۸۴ متحرک هجومی نیروی زمینی ارتش در لرستان با اشاره به جایگاه والای شهدا گفت: بنابر روایات ارزنده وارده از ائمه معصومین(ع) همه شهدا در […]

نیروهای مسلح سپر امنیتی ملت هستند


حجت‌الاسلام والمسلمین شعبانعلی صالحی‌نسب، رئیس اداره عقیدتی سیاسی نزاجابه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین شعبانعلی صالحی‌نسب، رئیس اداره عقیدتی سیاسی نزاجا، روز گذشته 19 آبان‌ماه، در اولین یادواره شهدا تیپ ۲۸۴ متحرک هجومی نیروی زمینی ارتش در لرستان با اشاره به جایگاه والای شهدا گفت: بنابر روایات ارزنده وارده از ائمه معصومین(ع) همه شهدا در طول تاریخ به مقام حضرت ابوالفضل(ع) غبطه می‌خورند و سایر انسان‌ها به مقام شهیدان حسرت می‌خورند که این موضوع حاکی از مقام والای شهیدان است.

وی با اشاره به خطبه ۱۶ نهج‌البلاغه که امام علی(ع) می‌فرمایند: «حَقٌّ وباطِلٌ، ولِكُلٍّ أهلٌ؛ حق و باطلى وجود دارد و هريك را طرفدارانى است»، اظهار کرد: تقابل انقلاب اسلامی ایران نیز با استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا، ذاتی است، یعنی تقابل بین جبهه حق و باطل است، بنابر این مذاکره با آمریکا هرگز نتیجه‌ای در برنخواهد داشت، مگر اینکه از اسلام و آرمان‌های انقلاب صرف نظر کنیم.

صالحی‌نسب با اشاره به اهداف آمریکا در منطقه تصریح کرد: دولت‌سازی، ملت‌سازی، تسلط بر ذخایر منطقه و حفظ رژیم صهیونیستی، چهار هدف شوم آمریکا در منطقه است، بنابر این باید تمامی برنامه‌ها و حرکات دولتمردان و مردم در جهت تقابل با این اهداف خاصمانه باشد.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی نزاجا با اشاره به آیه ۸۲ سوره مائده بیان کرد: سرسخت‌ترین مردم در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان هستند. امروزه مصداق و پرچم‌دار مشرکان در این آیه، آمریکا و مصداق یهودیان، نتانیاهو است.

وی با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری (مدظله ‌العالی) همواره بر روایت نصر تأکید دارند، خاطرنشان کرد: نابودی قدرت هسته‌ای، از بین بردن توان موشکی و تجزیه جمهوری اسلامی ایران از اهداف شوم دشمنان بود که یاری خدا به هیچ یک از آنان نتوانستند دست بیابند، بنابراین برعهده‌ همه ماست که این پیروزی را روایت و بازگو کنیم.

صالحی‌نسب با اشاره به دستاوردهای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار کرد: سپر امنیت بودن نیروهای مسلح برای ملت، اتحاد، همدلی و وحدت مردم، نمایش جهانی از استحکام درونی و قدرت رهبری و فرماندهی ایران، بخشی از دستاوردهای ارزنده جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران بود که بسیار حائز اهمیت هستند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.