امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 15 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 33321
  پرینت تاریخ انتشار : 17 دسامبر 2021 - 15:45 | 119 بازدید
مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اسدآباد

افزایش ۳ برابری احیا و اصلاح مراتع در اسدآباد

به گزارش همدان نوین،‍ مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اسدآباد از افزایش سه برابری اجرای طرح احیا و اصلاح مراتع این شهرستان  به نسبت سال گذشته خبر داد. بهزاد شاهمرادی با بیان اینکه امسال با مشارکت مردم اجرای کپه کاری و بذرکاری در عرصه منابع طبیعی شهرستان در قالب احیا و اصلاح مراتع در دست […]

افزایش ۳ برابری احیا و اصلاح مراتع در اسدآباد

به گزارش همدان نوین،‍ مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اسدآباد از افزایش سه برابری اجرای طرح احیا و اصلاح مراتع این شهرستان  به نسبت سال گذشته خبر داد.

بهزاد شاهمرادی با بیان اینکه امسال با مشارکت مردم اجرای کپه کاری و بذرکاری در عرصه منابع طبیعی شهرستان در قالب احیا و اصلاح مراتع در دست اقدام است، افزود: برای اجرای این طرح و قرق مرتع و کپه کاری و بذر کاری با مشارکت مردم سه روستای حبشی ،کمک سفلی و حاجی آباد هدف گذاری شده که در حال حاضر به صورت خودکفا اجرای این طرح در ۱۰۰هکتار از عرصه منابع طبیعی روستای حبشی انجام گرفته است.

وی افزود: در روستای کمک سفلی نیز بذر لازم برای اجرای طرح تحویل داده شده که بعد از بارندگی‌ها اجرای کپه و بذر کاری با مشارکت مردم انجام خواهد شد.

شاهمرادی با بیان اینکه به نسبت سال گذشته طرح کپه کاری و بذر کاری در عرصه منابع طبیعی شهرستان با افزایش سه برابری همراه است، تصریح کرد: سال گذشته با وجود پیمانکار و اعتبار، تنها ۷۰هکتار کپه کاری و بذر کاری در عرصه منابع طبیعی شهرستان انجام گرفت که امسال با مشارکت مردم ۲۰۰هکتار کپه کاری و بذرکاری در قالب اصلاح و احیا مراتع در حال انجام خواهد بود .

وی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از همیاران طبیعت شهرستان اسدآباد ساکن روستای شیلاندر  در ارزیابی‌های وزارت جهاد کشاورزی به عنوان مرتع‌دار نمونه کشوری انتخاب شده، تصریح کرد: این مرتع دار نمونه کشوری ۶۳ساله با کود پاشی و بذر پاشی ۵۰۰هکتار از مراتع روستای شیلاندر موفق به احیا و اصلاح  این مراتع شده است.

شاهمرادی  میزان مراتع روستای شیلاندر را ۱۴۹۳ هکتار برشمرد و یاد آور شد: این روستا با ۲۵خانوار تقریبا خالی از سکنه بوده و این همیار طبیعت با اعضای خانواده خود در این روستا ساکن هستند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: این شهرستان با وسعت ۱۱۹۵ کیلومترمربع دارای ۵۹ هزار هکتار اراضی ملی بوده که از این میزان ۵۳ هزار و ۸۱۹ هکتار به صورت مرتع است.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.