امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 30 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 328996
  پرینت تاریخ انتشار : 13 اکتبر 2025 - 7:50 | 19 بازدید

دیدار شهردار تبریز با خانواده شهیدان«زندیه» و «شهبازی»

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، شامگاه 20 مهرماه به همراه حجت‌الاسلام رسول برگی، حجت‌الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر، علیرضا نوای باغبان، علی راستی و حکیمه غفوری از اعضای شورای اسلامی شهر تبریز، با خانواده معظم شهید والامقام «محمود زندیه» و «محرم شهبازی» دیدار و گفت‌وگو کرد. وی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد […]

دیدار شهردار تبریز با خانواده شهیدان«زندیه» و «شهبازی»


خانواده شهدا، شهردار تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، شامگاه 20 مهرماه به همراه حجت‌الاسلام رسول برگی، حجت‌الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر، علیرضا نوای باغبان، علی راستی و حکیمه غفوری از اعضای شورای اسلامی شهر تبریز، با خانواده معظم شهید والامقام «محمود زندیه» و «محرم شهبازی» دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با بیان اینکه خانواده شهدا چشم چراغ ملت هستند گفت: همه ما مدیون شهدای گرانقدر و یادگاران هشت سال دفاع مقدس هستیم.

هوشیار یادآور شد: شهدای والامقام، با مجاهدت‌ها و رشادت‌های بی‌بدیل خود، آموزه‌های اخلاقی و دینی نظیر ایثار، گذشت و فداکاری را که در مکتب اهل بیت علیهم السلام فرا گرفته بودند به زیبایی تفسیر کردند.

شهردار تبریز با اشاره به جایگاه والای خانواده شهدا در جامعه گفت: مدیریت شهری تبریز خود را ملزم می‌داند همه ظرفیت‌های خود را در جهت معرفی تک تک شهدای والامقام به نسل جوانان و همچنین گرامیداشت خانواده معظم آنان به کار گیرد.

وی با اشاره به اینکه هر قطره از خون شهدا ریشه انقلاب را  تنومند کرده، افزود: خانواده شهدا بزرگ‌ترین پشت و پناه انقلاب اسلامی ایران هستند.

هوشیار شهادت را توفیقی الهی برای بندگان خاص و برگزیدگان مکتب اسلام معرفی کرده و اظهار کرد: عزت و اقتدار انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ثمره خون پاک شهیدان انقلاب و هشت سال دفاع مقدس است.

شهردار تبریز خاطر نشان کرد: یقین داریم به برکت خون پربرکت شهدا و مجاهدت‌های آنها در راه حفظ استقلال و کیان کشور و دین مقدس اسلام، مسیر رشد و توسعه جامعه هموار بوده و تنها با همان تفکر انقلابی و جهادی می‌توان قله‌های ترقی را یکی پس از دیگری پیمود.

وی یادآور شد: بنده به همراه اعضای محترم شورای اسلامی شهر هر هفته در منزل خانواده شهدای والامقام حضور می‌یابیم، سایر مدیران شهرداری نیز موظف‌اند به صورت مستمر و هفتگی در منازل خانواده های شهدا حضور یابند.  

سرمست افزود: این دیدار فرصتی برای زنده‌ نگه داشتن یاد و خاطره کسانی است که در شرایط سخت جان خود را تسلیم اسلام و میهن عزیزمان کردند و بزرگداشت یاد و خاطره شهدا و استمرار راه آنها، وظیفه‌ای شرعی و ملی است.

در پایان این دیدارها، شهردار تبریز با اهدای لوح‌های جداگانه‌ای از خانواده شهیدان والامقام «محرم شهبازی» و «محمود زندیه» قدردانی کرد.

شهید والامقام «محرم شهبازی» متولد یازدهم بهمن سال ۱۳۱۷ در روستای مهمان هشترود در تاریخ چهارم اسفند سال ۱۳۶۵ در منطقه شیخ صالح از ناحیه سر و ریه ها شیمیایی شده و در تاریخ یازدهم بهمن ۱۴۰۳ به فیض شهادت رسید. شهید والامقام «محمود زندیه» متولد سال ۱۳۴۵ در سلماس در تاریخ سوم خرداد سال ۱۳۶۵ در امیدیه اهواز به مقام شهادت نائل آمده است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.