امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 10 ذو القعدة 1445
شناسه خبر : 32283
  پرینت تاریخ انتشار : 03 دسامبر 2021 - 17:40 | 11 بازدید
«کاروان هنری روایت حبیب» نقالی می‌کند.

مرشد میرزاعلی ۱۰ داستان از زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی را نقالی می‌کند

به گزارش همدان نوین،‍ مرشد محسن میرزا علی ۱۰ داستان از زندگی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را در قالب برنامه‌های «کاروان هنری روایت حبیب» نقالی می‌کند. مرشد محسن میرزا علی  درباره نحوه همکاری‌اش با  «کاروان هنری روایت حبیب»، گفت: از لحظه‌ای که همراه با «کاروان هنری روایت حبیب» وارد مکانی شدم که مزار ابدی […]

مرشد میرزاعلی ۱۰ داستان از زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی را نقالی می‌کند

به گزارش همدان نوین،‍ مرشد محسن میرزا علی ۱۰ داستان از زندگی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را در قالب برنامه‌های «کاروان هنری روایت حبیب» نقالی می‌کند.

مرشد محسن میرزا علی  درباره نحوه همکاری‌اش با  «کاروان هنری روایت حبیب»، گفت: از لحظه‌ای که همراه با «کاروان هنری روایت حبیب» وارد مکانی شدم که مزار ابدی سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی است از حضور مردم و فضای حاکم بر مکان مذکور که از برکت وجود حاج قاسم سلیمانی است، متأثر شدم. ما از جهتی خوشحالیم که حاجی به آرزویش رسیده است و از جهت دیگر ناراحتیم که ناکام ماندیم و کمتر حاجی را دیدیم زیرا وجود سردار شهید سلیمانی برای کشور و مردم ما قطعا مفید بوده است. من یادم نمی‌رود لحظه‌ای که مقام معظم رهبری برای عرض تسلیت به خانواده حاج قاسم سلیمانی وارد خانه این شهید عالی‌مقام شدند، حس کردم ایشان یکی از صمیمی‌ترین یارانشان را از دست داده‌اند و قطعا وقتی نگاه این پیر فرزانه اینگونه است، من این را درمیابم که زنده بودن حاج قاسم می‌توانست اتفاقات زیادی را رقم بزند.

وی افزود: ما تقریبا ۲سال پیش در دفتر تعزیه مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری با همراهی کوروش زارعی جشنواره‌ای با عنوان جشنواره «نقشا» را برگزار کردیم. در فراخوان این جشنواره اهدافی تعریف شده بود و یکی از این اهداف آن بود که داستان‌های کهن و اسطوره‌ای با داستان‌های معاصر به خصوص داستان زندگی حاج قاسم سلیمانی تطبیق داده شوند. امروز فرصتی فراهم شده است که باز هم در حوزه هنری و بنیاد مکتب حاج قاسم سلیمانی در ۱۰استان حضور و چرخشی داشته باشیم.

این هنرمند و نقال ادامه داد: من در قالب این طرح افتخار پیدا کرده‌ام که طبق ایده‌ای که سال‌ها پیش مطرح کردیم،   ۱۰ داستان، طومار و نقل از شهید عالی‌قدرمان را برای اولین بار نقالی کنم. من در قالب این داستان‌ها روایتگر زندگی حاج قاسم سلیمانی خواهم بود و می‌گویم چگونه یک جوان  از تیپ ثارالله با لبیک گفتن به دعوت پیر جماران و ورود به عرصه جهاد به جایی رسید که فرماندهان ارشد امریکایی و رژیم اشغالگر اسراییلی  لقب فرمانده سایه‌ها را به او دادند.

مرشد میرزا علی گفت: از نظر آنها حاج قاسم بسیار مخوف و خیلی ترسناک بود اما مردم ایران حاج قاسم را این گونه نمی‌دیدند. مردم ایران حاج قاسم را یک پهلوان می‌دانستند و پهلوان همیشه پهلوان است. من در سفرهایم به عراق متوجه شدم مردم آن کشور نیز حاج قاسم را عزیز و نور چشم خود می‌دانستند و او را دوست داشتند. امام جمعه  سامرا می‌گوید زمانی که داعشی‌ها به شهرمان حمله کردند من به سفارتخانه چند کشور زنگ زدم اما کسی دستمان را نگرفت تا اینکه به بیت رهبری زنگ زدم و من را به حاج قاسم وصل کردند. او به من گفت غصه نخور و مدت کمی بعد از تماسم چند جنگنده بالای شهر سامرا به پرواز درآمدند و شر داعشی‌ها را از سامرا کم کردند.

وی بیان کرد: حاج قاسم سلیمانی پهلوان ورزش‌های زورخانه‌ای بود. یکی از همراهانش تعریف می‌کرد زمانی که گروهی از داعشی‌ها را اسیر کرده بودیم و حاج قاسم می‌خواست آنها را ببیند من منتظر بودم که سردار دل‌ها خشمش را به داعشی‌ها نشان دهد اما او آمد و گفت چرا دست و پای اسیران را بسته‌اید؟ آنها تا قبل از آنکه اسیر شوند داعشی بودند اما ما برای اسرا منشور داریم. از نظر ما باید به اسرا آب و غذا داد و سر و صورتشان را پاک کرد.

این نقال تأکید کرد: مکتب رسول خدا و امیرالمؤمنین علی(ع) در حاج قاسم سلیمانی دیده می‌شود. در واقع حاج قاسم سلیمانی پرورده مکتب جناب شاه مردان علی‌ابن ابی طالب است.

مرشد میرزا علی گفت: حاج قاسم سلیمانی گفته برای من گنبد و بارگاه درست نکنید. برای من جای شکر دارد که می‌توانم قدمی برای حاج قاسم بردارم.

وی خاطر نشان کرد: در قالب طرح «کاروان هنری روایت حبیب» پرده‌ای هم در جای دیگر مهیا شده که قرار است روی آن نیز کار کنم.

به گزارش ایرنا، «کاروان هنری روایت حبیب» تا روز شنبه ۱۳ آذرماه با برپایی و اجرای برنامه‌های گوناگون در کرمان ادامه خواهد داشت.

«کاروان هنری روایت حبیب» در دومین سالگرد شهادت سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی در ۱۰ استان کشور به اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و هنری می پردازد.

این رویداد فرهنگی و هنری که به همت بنیاد حفظ و نشر آثار شهید سپهبد قاسم سلیمانی (مکتب حاج قاسم) و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار می شود از ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۰ به مدت یک ماه اجرا خواهد شد.

در این رویداد فرهنگی، برنامه های متنوعی چون شب خاطره، شعر خوانی، سرود و موسیقی، نمایش فیلم و انیمیشن، اجرای تئاتر، نقالی و پرده خوانی، حماسه خوانی، رونمایی کتاب و برپایی نمایشگاه عکس و آثار تجسمی برگزار خواهد شد.

کرمان، اصفهان، زنجان، کردستان، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی استان های میزبان کاروان هنری روایت حبیب خواهند بود و اختتامیه این برنامه در تهران برگزار می شود.

| منبع خبر : ایرنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.