امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 26 ربيع أول 1447
شناسه خبر : 321556
  پرینت تاریخ انتشار : 18 سپتامبر 2025 - 16:33 | 1 بازدید

دوچرخه‌سواران کاشانی تیم «غریب‌الغربا» عازم مشهد مقدس شدند

به گزارش ایکنا از اصفهان و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان، در آستانه فرارسیدن هفته دفاع مقدس و به‌منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اقتدار و امنیت کشور، تیم منتخب دوچرخه‌سواری «غریب‌الغربا» به سرپرستی سجاد مظفری‌تبار، با حمایت و همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی و سازمان آتش‌نشانی […]

دوچرخه‌سواران کاشانی تیم «غریب‌الغربا» عازم مشهد مقدس شدند


اعزام تیم دوچرخه‌سواری «غریب‌الغربا» به مشهدالرضا(ع)» به مشهدالرضا(ع) آغاز شدبه گزارش ایکنا از اصفهان و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان، در آستانه فرارسیدن هفته دفاع مقدس و به‌منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اقتدار و امنیت کشور، تیم منتخب دوچرخه‌سواری «غریب‌الغربا» به سرپرستی سجاد مظفری‌تبار، با حمایت و همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان، رهسپار حرم حضرت علی بن موسی‌‌الرضا(ع) شد.

مرتضی والی‌زاده، مشاور فرهنگی شهردار و سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان در این خصوص اظهار کرد: تیم منتخب دوچرخه‌سواری غریب‌الغربا با حضور دوچرخه‌سواران کاشانی که ۱٠ نفر از آن‌ها از آتش‌نشانان هستند، برای بیست‌‌و‌پنجمین سال، حرکت معنوی خود را پس از ادای احترام به مقام شامخ سرداران و هزار و ۸۳۹ شهید کاشان در گلزار شهدای دارالسلام و بعد از بدرقه مسئولان و مدیران شهری آغاز کرد.

وی هدف از انجام این حرکت فرهنگی ورزشی را بزرگداشت آرمان‌های والای شهدا و پاسداشت فرهنگ ایثار و مقاومت، معرفی مشهد اردهال و پاسداشت مقام والای سلطان علی بن امام محمد باقر(ع) و همچنین ترویج فرهنگ ورزش همگانی بیان کرد و افزود: حرکت تیم دوچرخه‌سواری غریب‌الغربا امروز، ۲۷ شهریورماه آغاز شد و اعضای این تیم در طول ۱٠ روز، با عبور از استان‌های قم، تهران، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و رضوی، مسیر یک هزار و ۳٠٠ کیلومتری را رکاب می‌زنند. 

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان یادآور شد: دوچرخه‌سواران با رکاب‌زنی ۱۰ روزه از ده‌ها شهر و منطقه و نزدیک به ۲۸ شهرستان نظیر قم، بومهن، دماوند، فیروزکوه، سوادکوه، ساری، بهشهر، بندر گز، گرگان، آزادشهر، جنگل گلستان، چمن بید، مانه و سملقان، بجنورد، شیروان، قوچان، چناران و مشهد مقدس عبور می‌کنند و روز شنبه، پنجم مهرماه و در آستانه روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی، وارد مشهد مقدس و حرم مطهر رضوی خواهند شد.

وی با بیان اینکه جوان‌ترین عضو تیم ۲۲ ساله و بزرگترین آن‌ها ۵۵ ساله است، گفت: محمدرضا نهیبی، محمدحسین رضازاده، علی دهقانی، مصطفی رعیت، محمدجواد فلاح مقدم، سعید رشیدی، سجاد قاسمی، علی‌محمد نوذری، حسین صابر، حمیدرضا ازانی، ابوالفضل پردل، محسن زارع، قاسم خارکن، سیدابراهیم سیدی، مهدی صفاریان و سجاد مظفری‌تبار در مقام مربی و سرپرست، در این تیم حضور دارند. 

والی‌زاده دیدار با آتش‌نشانان استان‌ها و شهرستان‌های محل عبور دوچرخه‌سواران کاشانی، ترویج فرهنگ ایمنی، غبارروبی مزار شهدا و تجدید بیعت با بزرگ‌مردان راستین تاریخ در ورودی هر شهر و شهرستان را از جمله برنامه‌های فرهنگی مذهبی این تیم دوچرخه‌سواری برشمرد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.