امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 25 ربيع أول 1447
شناسه خبر : 321072
  پرینت تاریخ انتشار : 16 سپتامبر 2025 - 23:50 | 1 بازدید

راه‌اندازی بازارچه‌های صنایع‌دستی در ورودی شهرها

به‌گزارش ایکنا از کردستان، پویا طالب‌نیا، سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان امروز، ۲۵ شهریور در دیدار شهردار کامیاران گفت: کامیاران با ظرفیت‌های تاریخی، گردشگری مذهبی و صنایع‌دستی، فرصت‌های منحصربه‌فردی برای توسعه گردشگری و جذب سرمایه‌گذاری دارد. وی افزود: کامیاران با برخورداری از ظرفیت‌های ارزشمند همچون روستای تاریخی پالنگان یکی از کانون‌های مهم […]

راه‌اندازی بازارچه‌های صنایع‌دستی در ورودی شهرها


دیدار سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صناعی دستی کردستان با  شهردار کامیاران

به‌گزارش ایکنا از کردستان، پویا طالب‌نیا، سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان امروز، ۲۵ شهریور در دیدار شهردار کامیاران گفت: کامیاران با ظرفیت‌های تاریخی، گردشگری مذهبی و صنایع‌دستی، فرصت‌های منحصربه‌فردی برای توسعه گردشگری و جذب سرمایه‌گذاری دارد.

وی افزود: کامیاران با برخورداری از ظرفیت‌های ارزشمند همچون روستای تاریخی پالنگان یکی از کانون‌های مهم گردشگری استان به شمار می‌رود که می‌تواند نقش موثری در جذب گردشگران داخلی و خارجی ایفا کند.

سرپرست میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بیان کرد: گردشگری مذهبی نیز از دیگر ظرفیت‌های بی‌نظیر این شهرستان است که می‌تواند در کنار طبیعت بکر و جاذبه‌های تاریخی، رونق بیشتری به صنعت گردشگری منطقه ببخشد.

وی با اشاره به اهمیت صنایع‌دستی در هویت‌بخشی و اشتغال‌آفرینی ادامه داد: راه‌اندازی بازارچه‌های صنایع‌دستی در ورودی شهرها می‌تواند ضمن معرفی هنر دست هنرمندان محلی، به توسعه اقتصادی و جذب گردشگران کمک کند.

طالب‌نیا، بر ضرورت ایجاد زیرساخت‌های گردشگری تاکید کرد و یادآور شد: برای توسعه پایدار این بخش، لازم است امکانات و خدمات رفاهی متناسب در شهرستان‌ها فراهم شود و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نیز مورد حمایت قرار گیرند.

وی از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی موزه در کامیاران خبر داد و اظهار کرد: ایجاد موزه علاوه بر حفظ میراث‌فرهنگی و تاریخی منطقه، می‌تواند به یکی از جاذبه‌های فرهنگی مهم این شهرستان تبدیل شود.

سرپرست میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: اداره‌کل میراث‌فرهنگی کردستان با همکاری مدیریت شهری و مشارکت مردم، آماده حمایت از طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.