امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 24 ربيع أول 1447
شناسه خبر : 320904
  پرینت تاریخ انتشار : 16 سپتامبر 2025 - 14:59 | 0 بازدید

مقابله با مواد مخدر نیازمند تمرکز بر کاهش تقاضا و کار فرهنگی است

به گزارش ایکنا از خراسان جنوبی، سیدمحمدرضا هاشمی، امروز سه‌شنبه ۲۵ شهریور در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با قدردانی از تلاش‌های فراجا در شناسایی و انهدام بزرگ‌ترین باند قاچاق مواد مخدر کشور که به دستگیری ۱۱ نفر از قاچاقچیان و کشف بیش از ۱۰ تن انواع مواد مخدر منجر شد، اظهار […]

مقابله با مواد مخدر نیازمند تمرکز بر کاهش تقاضا و کار فرهنگی است


مقابله با مواد مخدر نیازمند تمرکز بر کاهش تقاضا و کار فرهنگی استبه گزارش ایکنا از خراسان جنوبی، سیدمحمدرضا هاشمی، امروز سه‌شنبه ۲۵ شهریور در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با قدردانی از تلاش‌های فراجا در شناسایی و انهدام بزرگ‌ترین باند قاچاق مواد مخدر کشور که به دستگیری ۱۱ نفر از قاچاقچیان و کشف بیش از ۱۰ تن انواع مواد مخدر منجر شد، اظهار کرد: این موفقیت نتیجه هفت سال تلاش بی‌وقفه نیروهای انتظامی و امنیتی است و باید قدردان این زحمات باشیم.

وی با بیان اینکه اقدامات شورا در بخش‌های مقابله‌ای و سلبی ارزشمند است، افزود: با این حال، مهم‌ترین اولویت استان باید تمرکز بر کاهش تقاضا باشد؛ چرا که تا زمانی که تقاضا وجود دارد، عرضه و قاچاق نیز ادامه خواهد یافت. بهترین مسیر برای این کار توجه به اقدامات نرم‌افزاری و فعالیت‌های فرهنگی در مدارس، دانشگاه‌ها و محیط‌های اجتماعی است.

هاشمی تصریح کرد: نیروی انتظامی باید با قاچاقچیان و توزیع‌کنندگان برخورد کند، اما مقابله صرف کافی نیست. باید آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، ائمه جماعات، شوراهای اسلامی روستا و پایگاه‌های بسیج از ابتدای مسیر درگیر شوند تا آگاهی‌بخشی در سطح خانواده‌ها و نسل جدید به‌طور جدی دنبال شود.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه توجه صرف به مراکز ماده ۱۶ راهکار نهایی نیست، بیان کرد: باید از همان دوره ابتدایی تا پایان دوران تحصیل با آموزش‌های هدفمند و کار فرهنگی، پیشگیری را در اولویت قرار دهیم تا کار به مرحله درمان و کمپ‌های ماده ۱۶ نکشد.

وی نقش شهرداری‌ها و دستگاه‌های فرهنگی را نیز مهم ارزیابی کرد و گفت: شهرداری‌ها باید محیط‌های آرام، بانشاط و سالم برای خانواده‌ها و جوانان فراهم کنند و دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ها نیز در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرین باشند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت چهره‌های شاخص فرهنگی، ورزشی و هنری در استان، افزود: استفاده از افراد شناخته‌شده و اثرگذار می‌تواند بسیار بیشتر از ده‌ها جلسه رسمی در تغییر نگرش نسل جوان مؤثر باشد. همچنین می‌توان از تجربه افرادی که اعتیاد را ترک کرده و اکنون زندگی سالم و موفقی دارند، برای انتقال پیام‌های امیدبخش به جامعه بهره گرفت.

وی در پایان از تلاش‌های همه دستگاه‌ها، اصحاب رسانه و فعالان اجتماعی در حوزه مبارزه با مواد مخدر قدردانی کرد و بر استمرار جلسات شورا و پیگیری مصوبات برای تحقق اهداف استان در کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.