امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 24 ربيع أول 1447
شناسه خبر : 320684
  پرینت تاریخ انتشار : 15 سپتامبر 2025 - 20:16 | 1 بازدید

امروز روحانیت بیش از هر زمان دیگر موظف به تلاش برای پایداری نظام اسلامی است

به گزارش ایکنا از فارس، آیت‌الله مهدی شب زنده‌دار، عضو فقهای شورای نگهبان و دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم امروز دوشنبه، ۲۴ شهریور در آیین افتتاحیه حوزه‌های علمیه فارس با اشاره به نقش بی‌بدیل حوزه‌های علمیه در حفظ و تداوم اسلام و انقلاب اسلامی تأکید کرد: اگر حوزه‌های علمیه نبودند، اسلام از صحنه تاریخ […]

امروز روحانیت بیش از هر زمان دیگر موظف به تلاش برای پایداری نظام اسلامی است


آیت‌الله مهدی شب زنده‌دار، عضو فقهای شورای نگهبانبه گزارش ایکنا از فارس، آیت‌الله مهدی شب زنده‌دار، عضو فقهای شورای نگهبان و دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم امروز دوشنبه، ۲۴ شهریور در آیین افتتاحیه حوزه‌های علمیه فارس با اشاره به نقش بی‌بدیل حوزه‌های علمیه در حفظ و تداوم اسلام و انقلاب اسلامی تأکید کرد: اگر حوزه‌های علمیه نبودند، اسلام از صحنه تاریخ محو می‌شد و آثار ائمه معصومین (ع) حفظ نمی‌شد و به مرور از بین می‌رفت. 

این استاد برجسته حوزه علمیه قم یادآور شد: حوزه‌های علمیه رکن رکین بقای اسلام، معنویت و پیوند انسان با خالق است و حتی انقلاب شکوهمند اسلامی که آرزوی دیرینه پیروان اهل بیت (ع) بود، یکی از ثمرات حوزه‌های علمیه است. 

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به نقش تأثیرگذار امام خمینی (ره) و مجاهدت روحانیت گفت: رهبر معظم انقلاب نیز تأکید کرده‌اند که پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل حکومت الهی، نتیجه مجاهدت‌های بی‌وقفه حوزه‌های علمیه است. 

عضو فقهای شورای نگهبان افزود: اگر روحانیت در شهرها و روستاها نبود، این ارتباط معنوی بین مردم و خاندان عصمت و طهارت شکل نمی‌گرفت و این انقلاب عظیم اسلامی هرگز به ثمر نمی‌رسید. 

وی تصریح کرد: مسئله بقاء انقلاب اسلامی، امری دشوارتر از وقوع آن است و روحانیت امروز بیش از هر زمان دیگر موظف به تلاش برای حفظ و پایداری نظام است.

آیت‌الله شب زنده‌دار با اشاره به اهمیت تحصیل عمیق علمی در حوزه‌ها گفت: طلاب نباید خود را زودهنگام مستغنی بدانند و باید با جدیت به کسب علم بپردازند تا بتوانند به درستی به جامعه و انقلاب خدمت کنند. 

وی در پایان از حوزه علمیه فارس و شیراز به عنوان یکی از مراکز مهم علمی و آموزشی یاد کرد و خواستار برنامه‌ریزی مناسب و بهره‌برداری کامل از اوقات طلاب جهت ارتقاء جایگاه حوزه‌های علمیه شد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.