امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 23 ربيع أول 1447
شناسه خبر : 320604
  پرینت تاریخ انتشار : 15 سپتامبر 2025 - 16:21 | 1 بازدید

روابط عمومی‌ها از ابزارهای نوین ارتباطی برای پاسخگویی به نیازهای جامعه استفاده کنند

به گزارش ایکنا از فارس، سومین جلسه دوره آموزشی «هوش مصنوعی در روابط عمومی» امروز دوشنبه، 24 شهریور با حضور روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری های استان فارس برگزار شد. در این دوره که با هدف ارتقای دانش و توانمندسازی کارشناسان و مدیران روابط عمومی برگزار شد، محسن جوادی‌آزاد به عنوان مدرس اصلی به […]

روابط عمومی‌ها از ابزارهای نوین ارتباطی برای پاسخگویی به نیازهای جامعه استفاده کنند


سومین جلسه دوره آموزشی «هوش مصنوعی در روابط عمومی»، استانداری فارسبه گزارش ایکنا از فارس، سومین جلسه دوره آموزشی «هوش مصنوعی در روابط عمومی» امروز دوشنبه، 24 شهریور با حضور روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری های استان فارس برگزار شد.

در این دوره که با هدف ارتقای دانش و توانمندسازی کارشناسان و مدیران روابط عمومی برگزار شد، محسن جوادی‌آزاد به عنوان مدرس اصلی به تشریح کاربردهای هوش مصنوعی در عرصه روابط عمومی و ارتباطات پرداخت. 

همچنین محسن هاشمی، رئیس سازمان فضای مجازی سپاه فجر استان، مباحث آموزشی در حوزه فضای مجازی و نقش آن در آینده روابط عمومی را برای حاضران تبیین کرد.

محمدجواد برزگر، مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس در حاشیه این نشست با تأکید بر ضرورت ورود روابط عمومی‌ها به عرصه فناوری‌های نوین گفت: ارتقای سطح علمی و تخصصی روابط عمومی‌ها ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و می‌تواند زمینه‌ساز تحولی جدی در نحوه تعامل دستگاه‌های اجرایی با افکار عمومی شود.

وی افزود: روابط عمومی‌ها باید با نگاه تحول‌گرا و خلاق، از ابزارهای نوین ارتباطی به‌ویژه هوش مصنوعی برای پاسخگویی به نیازهای جامعه و هم‌افزایی با رسانه‌ها استفاده کنند.

برزگر از تقدیر برای نخستین بار از پیشکسوتان حوزه روابط عمومی و ارتباطات استان خبر داد و گفت: این اقدام نمادی از توجه به نقش نسل‌های پیشین در ارتقای روابط عمومی‌هاست و می‌تواند الگویی برای تکریم و انتقال تجربیات به نسل‌های جدید باشد.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی برای استمرار این دوره‌ها اظهار کرد: براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان استانداری فارس و سازمان فضای مجازی سپاه فجر استان به امضا خواهد رسید، مباحث موردنیاز آموزشی با حضور اساتید برجسته تدوین و دوره‌های تخصصی برای روابط عمومی‌های استان برگزار خواهد شد. 

به گفته مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، در کنار آموزش‌های تخصصی، مدرک بین‌المللی معتبر نیز به شرکت‌کنندگان اعطا می‌شود.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.