امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 23 ربيع أول 1447
شناسه خبر : 320581
  پرینت تاریخ انتشار : 15 سپتامبر 2025 - 15:07 | 0 بازدید

رفتار خیرین سلامت تبدیل به فرهنگ شده است

به گزارش ایکنا از فارس، سیدبصیر هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز دوشنبه ۲۴ شهریور در مراسم افتتاح بخش شیمی درمانی خیرساز درمانگاه شهید مطهری شیراز (یکی از قطب‌های درمانی جنوب کشور) با اشاره به پیشرفت‌های حوزه درمان در استان گفت: مجمع خیرین سلامت فارس در سطح کشور شناخته‌شده هستند و رفتار خیرین به […]

رفتار خیرین سلامت تبدیل به فرهنگ شده است


افتتاح مرکز شیمی درمانی درمانگاه مطهری، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، سیدبصیر هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز دوشنبه ۲۴ شهریور در مراسم افتتاح بخش شیمی درمانی خیرساز درمانگاه شهید مطهری شیراز (یکی از قطب‌های درمانی جنوب کشور) با اشاره به پیشرفت‌های حوزه درمان در استان گفت: مجمع خیرین سلامت فارس در سطح کشور شناخته‌شده هستند و رفتار خیرین به یک فرهنگ تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه این فضای بلااستفاده به مرکزی برای ارائه خدمات به بیماران تبدیل شده است، افزود: بیماران سرطانی نیازمند حمایت‌های بیشتری هستند و خیرین در این مسیر بازوی اصلی بهداشت و درمان محسوب می‌شوند.

علی‌اکبر رامجردی، مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس نیز در این آیین با اشاره به اینکه این بخش در فضایی به وسعت ۲۸۵ مترمربع با هزینه ۶ میلیارد تومان و ۱۴ تخت راه‌اندازی شده است، گفت: طی سال‌های اخیر مراکز مشابهی همچون مرکز شیمی‌درمانی «مهر» در بیمارستان شهید چمران نیز راه‌اندازی شده است.

وی افزود: در ۶ ماه گذشته ۲۵۰ میلیارد تومان تفاهم‌نامه با خیرین منعقد و اجرایی شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال این روند با شتاب بیشتری ادامه یابد.

رامجردی با اشاره به روند رو به افزایش بیماران سرطانی گفت: با افتتاح این بخش، بار بزرگی از دوش بیماران برداشته می‌شود و روند درمان آنها سریع‌تر انجام خواهد شد. همچنین برای خانواده‌های بیماران نیز فضاهای اقامتی همچون «سعدی» و «ناهید» فراهم شده که روزانه تا ۴۵۰ نفر ظرفیت پذیرش دارند.

منصور قدمی، مدیر اجرایی مؤسسه خیریه «نور» نیز گفت: این بخش نخستین پروژه‌ای است که با حمایت یک نیکوکار به نتیجه رسید و به یاد مرحومه دکتر گلتا صادق‌زاده نامگذاری شد. حامی پروژه هزینه‌های آن را از طریق فروش املاک خود تأمین کرده است.

علیرضا رضوانی، عضو هیات مدیره مؤسسه نور و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه بخشی از ظرفیت‌های درمانی به دلیل کمبود پرستار بلااستفاده مانده بود، گفت: با ایجاد اقامتگاه همراه بیمار، مشکل پارک‌خوابی خانواده‌ها تا حد زیادی رفع شده است. وی همچنین خواستار گسترش فضای پیوند مغز استخوان شد.

سید علی شمس‌نیا، رئیس مجتمع درمانگاهی امام رضا(ع) و شهید مطهری شیراز نیز در این آیین گفت: فضای موجود پیش‌تر به‌عنوان آزمایشگاه استفاده می‌شد که پس از مقاوم‌سازی و تجهیز، به بخش شیمی‌درمانی تبدیل شد.

به گفته وی، حدود ۶ ماه زمان صرف آماده‌سازی این بخش شده و آسانسورهای از کار افتاده نیز دوباره وارد چرخه خدمت‌رسانی شده‌اند.

یادآور می‌شود، مرکز شیمی‌درمانی درمانگاه مطهری شیراز به یاد نیکوکار مرحومه دکتر گلتا صادق‌زاده، با حمایت خانواده وی تأسیس و به بهره‌برداری رسیده است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.