امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 16 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 31775
  پرینت تاریخ انتشار : 25 نوامبر 2021 - 10:49 | 117 بازدید
معاون سیاسی استاندار تاکید کرد:

از ایجاد نشاط سیاسی در احزاب تا هوشمندسازی روابط عمومی

به گزارش همدان نوین، معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان ایجاد نشاط سیاسی در احزاب را مورد توجه قرار داد و گفت: در اداره کل سیاسی و انتخابات تفکرات سیاسی باید جاری باشد اما تقابل سیاسی نداریم. مهدی باب الحوائجی صبح امروز در آیین معارفه مدیرکل سیاسی و انتخابات و مدیرکل روابط عمومی استاندارس همدان بیان […]

از ایجاد نشاط سیاسی در احزاب تا هوشمندسازی روابط عمومی

به گزارش همدان نوین، معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان ایجاد نشاط سیاسی در احزاب را مورد توجه قرار داد و گفت: در اداره کل سیاسی و انتخابات تفکرات سیاسی باید جاری باشد اما تقابل سیاسی نداریم.

مهدی باب الحوائجی صبح امروز در آیین معارفه مدیرکل سیاسی و انتخابات و مدیرکل روابط عمومی استاندارس همدان بیان کرد: بسیج نه زمان می‌شناسد و نه مکان و بسیجی با سطح بالای اعتقادی نسبت به تکالیف خود اقدام می‌کند و و این تفکر مخصوص ایران نیست.
وی ادامه داد: با تفکر بسیجی، مردمی و خدامحوری افراد بسیاری در دنیا داریم.
باب الحوائجی خاطرنشان کرد: در انتصاباتی که در جریان است اجرایی و عملیاتی شدن شعار دولت سیزدهم بر مبنای جوانگرایی و جوان گزینی به چشم می‌خورد.
وی گفت: استاندار همدان در انتخاب جوانان پیشتاز است، جوانان گام دومی مورد توجه هستند، در حوزه فرمانداری درگزین جوان گام دومی فرزند شهید و با تفکر انقلابی منصوب شد، امروز هم دو جوان انقلابی در دو حوزه مهم و اثرگذار معرفی می‌شوند.
باب الحوائجی ادامه داد: جوانانی که امروز و روزهای آینده منصوب می‌شوید، تدبیر، عقلانیت علم و دانش باید داشته باشید و از فرصت پیشکسوتان غافل نباشید.
وی گفت: تجربه این افراد برای ما ذی قیمت است
افرادی که انتخاب می شوند تجارب به آنها باید منتقل شود.
معاون استاندار همدان، حوزه سیاسی را حوزه بسیار مهمی دانست و گفت: احزاب باید تقویت شوند، تفکرات سیاسی باید جاری باشد اما تقابل سیاسی نداریم.
وی تصریح کرد: تحرک اجتماعی باید منجر به نشاط سیاسی شود و منشور سیاسی رهبری فصل الخطاب ماست.
وی تاکید کرد: در زمینه فعالیت احزاب و ایجاد نشاط بدون در نظر گرفتن هیچ سمت و سویی باید اقدام کنید، سیاستهای دولت سیزدهم باید جاری و ساری شود.
باب الحوائجی درباره روابط عمومی استانداری نیز گفت: برای این حوزه باید برنامه ریزی علمی کرد، خدمات نظام به شایستگی باید به سمع و نظر مردم برسد.
وی افزود: رسانه‌ها چشم مردم و زبان گویای مردم هستند، با رسانه‌ها باید با تعامل بالا رفتار کنید
رسانه عامل موفقیت دستگاه و مسئول است و از فضای رسانه در جهت بیان رشد و توسعه استان استفاده شود.
وی تاکید کرد: از فضای مجازی غافل نشوید و  روابط عمومی را هوشمند سازی کنید.

در خاتمه مسلم مخفی و مازیار عبدی به جای ابوالقاسم الماسی و اسدالله ربانی مهر به عنوان مدیران کل سیاسی و انتخابات و روابط عمومی معرفی شدند.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.