امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 16 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 31442
  پرینت تاریخ انتشار : 20 نوامبر 2021 - 11:21 | 98 بازدید
رئیس اداره حقوقی و املاک کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان

یک هزار خدمت حقوقی به مددجویان کمیته امداد همدان ارائه شد

به گزارش همدان نوین، رئیس اداره حقوقی و املاک کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان گفت: یک هزار خدمت حقوقی، مشاوره‌ای و قضایی از ابتدای سال جاری تاکنون به خانواده های زیر پوشش با هدف توانمندسازی آن‌ها ارائه شده است. «حسین روغنکار» روز شنبه  با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی […]

یک هزار خدمت حقوقی به مددجویان کمیته امداد همدان ارائه شد

به گزارش همدان نوین، رئیس اداره حقوقی و املاک کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان گفت: یک هزار خدمت حقوقی، مشاوره‌ای و قضایی از ابتدای سال جاری تاکنون به خانواده های زیر پوشش با هدف توانمندسازی آن‌ها ارائه شده است.

«حسین روغنکار» روز شنبه  با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) یکی از برنامه‌های مهم این نهاد است اظهار داشت: این تعداد خدمات حقوقی و مشاوره به مددجویان ارائه شده شامل ۳۰۰ مورد خدمات مشاوره و راهنمایی و ۷۰۰ مورد خدمات حقوقی بوده است.

وی افزود: میز خدمت حقوقی برای کمک به مددجویان در امور حقوقی و ارتقای سطح آگاهی آنان ایجاد شده و مشکلات حقوقی، عدم توانایی برای احقاق حق و جلوگیری از پایمال شدن حقوق مددجویان تحت حمایت این نهاد از دلایل تشکیل آن است.

روغنکار تاکید کرد: با انجام رسیدگی به پرونده‌های قضایی و استیفای حقوق مددجویان در حوزه‌هایی از قبیل خانواده، ارث، دعاوی حقوقی کارگری و کارفرما و مالی و دیگر موارد، تاکنون خانواده‌های زیادی به توانمندی رسیده و از چرخه حمایت امداد خارج‌شده‌اند.

رئیس اداره حقوقی و املاک کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان گفت: تنظیم ۱۳ مورد اظهارنامه، ۳۷ مورد دادخواست، پنج مورد شکوائیه، ۲۵ مورد لایحه دفاعیه و هفت مورد شرکت در جلسات دادرسی مددجویان از جمله اقدامات حوزه حقوقی کمیته امداد استان همدان در هفت ماهه بوده است.

وی به اشاره به همکاری ۳۳ نفر از وکلای نیکوکار استان با کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: با همکاری کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضاییه، امسال تعداد ۲۰ تن از مددجویان زیر پوشش این نهاد برای رسیدگی به مشکلات حقوقی، به مراکز فوق معرفی شدند.

روغنکار اظهار داشت: دوره‌های آموزشی حقوقی برای افزایش سطح آگاهی مددجویان تحت حمایت برگزار می شود که امسال بیش از ۹۸۰ مددجوی همدانی از ۱۰ دوره متنوع آموزش حقوقی مجازی این نهاد به‌صورت رایگان بهره‌مند شدند.

وی در ادامه از وکلای خیر و نیکوکار دعوت کرد به منظور حل مشکلات حقوقی مددجویان تحت حمایت با این نهاد همکاری کنند.

بیش از ۵۸ هزار خانوار شامل ۱۱۱ هزار تن، در استان همدان زیر پوشش خدمات حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند.

| منبع خبر : ایرنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.