امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 16 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 30913
  پرینت تاریخ انتشار : 13 نوامبر 2021 - 16:13 | 93 بازدید
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان

جوان‌سازی در رده‌های مختلف مدیریتی لحاظ می‌شود/ توجه به اشتغال و ازدواج آسان در اولویت است

به گزارش همدان نوین، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان با بیان اینکه جوانگرایی و جوان‌سازی در رده‌های مختلف و نه فقط مدیریت مورد توجه خواهد بود گفت: برنامه‌ریزی دقیق برای اشتغال جوانان و ازدواج آسان را مد نظر قرار خواهیم داد. مهدی باب‌الحوائجی ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه معاون سیاسی، امنیتی […]

جوان‌سازی در رده‌های مختلف مدیریتی لحاظ می‌شود/ توجه به اشتغال و ازدواج آسان در اولویت است

به گزارش همدان نوین، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان با بیان اینکه جوانگرایی و جوان‌سازی در رده‌های مختلف و نه فقط مدیریت مورد توجه خواهد بود گفت: برنامه‌ریزی دقیق برای اشتغال جوانان و ازدواج آسان را مد نظر قرار خواهیم داد.

مهدی باب‌الحوائجی ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان اظهار کرد: ضمن قدردانی از اعتماد به بنده، وظیفه‌ای بر عهده‌ام نهاده شده که امیدوارم دست در دست هم بتوانیم برای اعتلای همدان تلاش کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان با اشاره به اینکه قطعا جوانگرایی و جوان‌سازی در رده‌های مختلف و نه فقط مدیریت مورد توجه خواهد بود گفت: برنامه‌ریزی دقیق برای امور جوانان، اشتغال جوانان و ازدواج آسان جوانان را مد نظر قرار خواهیم داد.

وی با بیان اینکه سند تحول فرهنگی مورد تاکید ما خواهد بود که مبتنی بر پژوهش، هوشمندی و شناخت‌ها و آسیب‌های همدان شکل گرفته است خاطرنشان کرد: قرآن سند تحول ماست و سندی که بر این اساس شکل گرفته مورد توجه خواهد بود.

باب‌الحوائجی با بیان اینکه رهبری به دو سرمایه نیروی انسانی و منابع طبیعی تاکید دارند که حتما مورد توجه قرار خواهد گرفت گفت: حوزه‌های علمیه جزو لاینفک برنامه‌های ما خواهد بود چرا که هرجا معنویت و فرهنگ مبتنی بر دین باشد رشد و توسعه آنجا خواهد بود.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب در مورد معنویت و برنامه‌ریزی برای فرهنگی می‌فرمایند هرجا در یک خانواده‌ای معنویت باشد حتی اگر فشار اقتصادی باشد قابل تحمل خواهد بود و اگر نباشد تحمل سخت و دشوار خواهد بود گفت: چندین سال در آرزوی این بودیم یکی از فرزندان این مرز و بوم سکاندار استان را بر عهده گیرد و این مهم محقق شده است، امروز باید همه اختلاف‌ها را کنار بگذاریم و در جهت رشد و توسعه استان تلاش کنیم.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان بیان‌کرد: دست تمام کسانی که در سمت معاونت سیاسی گزینه بودند را می‌فشارم و امیدوارم همه اختلاف‌ها و تفرقه‌ها را کنار بگذاریم و برای اعتلا و رشد استان تلاش کنیم.

| منبع خبر : فارس
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.