امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 20 محرم 1448
شناسه خبر : 308524
  پرینت تاریخ انتشار : 04 آگوست 2025 - 19:25 | 65 بازدید

صهیونیست‌ها به دنبال یهودی‌سازی مسجدالاقصی هستند

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد: یورش شهرک‌نشینیان صهیونیست‌ به مسجدالاقصی و برگزاری آیین‌های تلمودی در محوطه‌های این مسجد بیانگر تشدید خطرناک روند یهودی‌سازی این مکان مقدس است و سکوت امت اسلامی همدستی با این جنایت قلمداد می‌شود. هارون ناصرالدین، عضو دفتر سیاسی و رئیس دفتر […]

صهیونیست‌ها به دنبال یهودی‌سازی مسجدالاقصی هستند


به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد: یورش شهرک‌نشینیان صهیونیست‌ به مسجدالاقصی و برگزاری آیین‌های تلمودی در محوطه‌های این مسجد بیانگر تشدید خطرناک روند یهودی‌سازی این مکان مقدس است و سکوت امت اسلامی همدستی با این جنایت قلمداد می‌شود.

هارون ناصرالدین، عضو دفتر سیاسی و رئیس دفتر امور قدس در جنبش مقاومت اسلامی حماس، امروز (دوشنبه) با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد، یورش‌های مکرر شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی و اجرای مناسک تلمودی در محوطه‌های این مکان مقدس به‌مثابه تجاوزی آشکار به قداست و حرمت قبله نخست مسلمانان و تحریک عامدانه احساسات میلیون‌ها مسلمان جهان است.

وی در ادامه افزود: آنچه در دو روز گذشته از جمله ورود شخصیت‌ها و نمادهای مذهبی یهودی، اجرای آیین‌های تلمودی در محوطه‌های مسجدالاقصی و برافراشتن پرچم‌های رژیم اشغالگر در این مسجدالاقصی رخ داده، تشدید خطرناک و بخشی از نقشه آشکار برای روند یهودی‌سازی این مکان مقدس با استفاده از زور و قدرت است. این اقدامات در چارچوب طرح بزرگ رژیم اشغالگر برای الحاق و کوچ اجباری ساکنان اصلی فلسطین صورت گرفته است.

هارون ناصرالدین، رژیم صهیونیستی و کابینه افراطی آن را مسئول کامل این تنش‌های خطرناک دانست و نسبت به پیامدهای آن هشدار داد.

وی همچنین تأکید کرد که قدس و مسجدالاقصی در قلب درگیری قرار دارند و هرگونه تعرض به مقدسات و مکان‌های مقدس به‌منزله شعله‌ور کردن مجدد میدان نبرد است.

عضو دفتر سیاسی حماس، از مردم قدس، ساکنان سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ و همه کسانی که امکان حضور دارند خواست تا به مسجدالاقصی بیایند و از نخستین قبله مسلمانان و سومین مکان مقدس اسلام با تمام توان و راه‌های ممکن دفاع کنند.

وی همچنین تصریح کرد که استقامت و ایستادگی در برابر این تجاوزات و حضور مداوم، وظیفه دینی و ملی است و پیامی از سوی مقاومت در برابر زورگویی و اقدامات قلدرمآبانه و یهودی‌سازی به شمار می‌رود.

عضو دفتر سیاسی و رئیس دفتر امور قدس در جنبش مقاومت اسلامی حماس همچنین بار دیگر از امت اسلامی و عربی خواست تا مسئولیت خود را در قبال مسجدالاقصی برعهده بگیرند و برای توقف این تجاوزات آشکار اقدام فوری اتخاذ کنند.

ناصرالدین در پایان سکوت امت اسلامی در برابر این جنایات را همدستی با رژیم صهیونیستی خواند و تأکید کرد که امروز وظیفه همه است تا با اتحاد و تلاش مشترک، به این هتک حرمت صهیونیست‌ها به مقدسات مسلمانان پایان دهند. 

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.