امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 16 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 30842
  پرینت تاریخ انتشار : 12 نوامبر 2021 - 16:56 | 190 بازدید
امام جمعه موقت نهاوند:

رویکرد دولت، مذاکره برای رفع و لغو تحریم‌ها است

به گزارش همدان نوین، امام جمعه موقت نهاوند گفت: رویکرد دولت مذاکره برای رفع و لغو تحریم‌ها است و پیشرفت هسته‌ای نیز یکی از الزامات مذاکرات است. به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام عباس مولوی در خطبه‌های عبادی و سیاسی این هفته نماز جمعه نهاوند، اظهار داشت: دولت دور جدید مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده است و رویکرد خود […]

رویکرد دولت، مذاکره برای رفع و لغو تحریم‌ها است

به گزارش همدان نوین، امام جمعه موقت نهاوند گفت: رویکرد دولت مذاکره برای رفع و لغو تحریم‌ها است و پیشرفت هسته‌ای نیز یکی از الزامات مذاکرات است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام عباس مولوی در خطبه‌های عبادی و سیاسی این هفته نماز جمعه نهاوند، اظهار داشت: دولت دور جدید مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده است و رویکرد خود را مذاکره برای رفع تحریم اعلام کرده است.
وی ادامه داد: نقشه راه دولت جدید در مذاکرات، نتیجه محور بودن و لغو تحریم‌ها اعلام شده که این‌ مهم الزاماتی دارد که باید به آن‌ها توجه شود که شامل جداسازی اقتصاد از مذاکره است چون همیشه تحریم‌ها یک اثر روانی دارد یه اثر میدانی که باید با اقداماتی که انجام می‌شود این آثار به حداقل برسد.
مولوی تصریح کرد: نکته دیگر این است که اگر می‌خواهیم در عرصه‌ی مذاکره دست ما پر باشد در زمینه پیشرفت‌های هسته‌ای هم باید دست ما پر باشد.
وی افزود: نمی‌شود ما بایستیم و پیشرفت نکنیم و آن‌ها از این موضوع سوء استفاده کنند و پیشرفت هسته‌ای هم یکی از الزامات مذاکرات است.
امام جمعه موقت نهاوند در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به اهمیت فرهنگ علم ‌آموزی و مطالعه، تاکید کرد: ترویج فرهنگ علم‌ آموزی و مطالعه کتاب بسیار مهم است و خانواده‌ها باید فرزندان خود را به سوی این امر سوق دهند.
وی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب بارها به اهمیت مطالعه و کتاب خوانی تاکید دارند و در دین مبین اسلام نیز بر اهمیت علم آموزی بسیار تاکید شده است و در هفته کتاب خوانی باید به این مهم توجه داشته باشیم.
مولوی در بخش پایانی خطبه‌ها گفت: دولت طرحی را به مجلس ارائه داده به عنوان ترمیم قدرت خرید مردم که دولت باید مراقبت کند و شرایط زمانی را در اجرا مدنظر داشته باشد و صادقانه با مردم سخن بگوید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هماهنگی قوای سه‌گانه و حضور مسئولانه مسئولان در بین جامعه و آرام کردن التهابات بازار برای آرامش مردم بسیار مهم است.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.