امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 28 محرم 1448
شناسه خبر : 308238
  پرینت تاریخ انتشار : 03 آگوست 2025 - 23:36 | 170 بازدید

دشمن دین، دانش و وحدت ما را نشانه رفته است

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، هادی محمودنژاد، مدیر موکب حرم مطهر بانوی کرامت در عمود ۱۰۸۰ مسیر نجف به کربلا امروز،۱۲مردادماه در اولین نشست رسمی خود پس از آغاز فعالیت‌های موکب با محمدحسین کشکولی، مدیر شبکه قرآن و معارف سیما دیدار و گفت‌و‌گو کرد. محمودنژاد […]

دشمن دین، دانش و وحدت ما را نشانه رفته است


موکب حرم بانوی کرامتبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، هادی محمودنژاد، مدیر موکب حرم مطهر بانوی کرامت در عمود ۱۰۸۰ مسیر نجف به کربلا امروز،۱۲مردادماه در اولین نشست رسمی خود پس از آغاز فعالیت‌های موکب با محمدحسین کشکولی، مدیر شبکه قرآن و معارف سیما دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

محمودنژاد در این دیدار با توجه به تأکید تولیت حرم مطهر بانوی کرامت استکبارستیزی و ولایت‌مداری را با الگوپذیری از شخصیت حضرت زینب و حضرت معصومه(س) دو محور اصلی برنامه‌های محتوایی موکب آستان مقدس بانوی کرامت دانست.

وی با اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه دشمن سه عنصر دین، دانش و وحدت ما را نشانه رفته است، گفت: امروز تمرکز ما باید روی حفظ این سه عنصر کلیدی باشد.

 در این دیدار باتوجه‌ به استقرار شبکه قرآن در موکب حرم مطهر حضرت معصومه(س) نسبت به پخش و تولید برنامه‌های متنوع رسانه‌ای از موکب در شبکه‌های ملی و بین‌المللی و کیفیت بهتر اجرای برنامه‌ها تبادل نظر صورت گرفت.

 همچنین نسبت به دعوت از سخنران‌های مطرح کشور و برگزاری برنامه‌های شاخصی همچون برنامه محفل، و اجتماع دختران نیز هماهنگی لازم صورت گرفت.

 مراسم معارفی و عزاداری شب‌های موکب به‌صورت زنده بلافاصله بعد از نماز مغرب و عشا به افق کربلا از شبکه قرآن و معارف سیما به روی آنتن خواهد رفت و همچنین مراسم عزاداری ظهر‌های موکب نیز از جمعه ۱۷ مرداد تا روز اربعین پخش زنده خواهد داشت.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.