امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 16 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 30791
  پرینت تاریخ انتشار : 11 نوامبر 2021 - 17:00 | 108 بازدید
تثبیت بازار مرغ از اوایل آذر

تأخیر ۴۰ روزه سامانه بازارگاه در تخصیص نهاده به مرغدار

به گزارش همدان نوین، دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ گفت: از اوایل آذر شاهد تثبیت بازار مرغ خواهیم بود که احتمالاً تا پایان سال بازار منظمی را داشته باشیم و ثبات عرضه باعث می‌شود تعادل بین عرضه و تقاضا به وجود بیاید و کاهش قیمت را نیز به دنبال داشته باشد. رضا مبصری ، […]

تأخیر ۴۰ روزه سامانه بازارگاه در تخصیص نهاده به مرغدار

به گزارش همدان نوین، دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ گفت: از اوایل آذر شاهد تثبیت بازار مرغ خواهیم بود که احتمالاً تا پایان سال بازار منظمی را داشته باشیم و ثبات عرضه باعث می‌شود تعادل بین عرضه و تقاضا به وجود بیاید و کاهش قیمت را نیز به دنبال داشته باشد.

رضا مبصری ، در خصوص وضعیت بازار مرغ و عرضه نهاده به مرغداران، گفت: ممکن است طی هفته جاری در بازار مرغ مقداری مشکل داشته باشیم، ولی قطعاً به سمت تثبیت بازار مرغ پیش می‌رویم.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی تمهیدات خوبی را در نظر گرفت و به مقدار کافی تخم‌مرغ نطفه‌دار را وارد کشور کرد و سپس این تخم‌مرغ نطفه‌دار تبدیل به جوجه و مرغ شد، با واردات تخم‌مرغ نطفه‌دار از اوایل مهر تقریباً ۷۰ روز طول می‌کشد تا به مرغ تبدیل شود.

مبصری تأکید کرد: از اوایل آذر شاهد تثبیت بازار مرغ خواهیم بود که احتمالاً تا پایان سال بازار منظمی را داشته باشیم.

دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره گوشتِ مرغ بیان کرد: ثبات عرضه باعث می‌شود تعادل بین عرضه و تقاضا به وجود بیاید که باعث کاهش قیمت شده البته بستگی دارد که در آینده چه سیاستی در پیش‌گرفته شود، ولی با سیاست فعلی قطعاً ثبات ایجاد می‌شود.

مبصری در خصوص عرضه نهاده به مرغداران، گفت: نهاده با تأخیر به دست مرغداران می‌رسد به دلیل اینکه این نهاده توسط سیستم بازارگاه توزیع می‌شود.

وی در ادامه گفت: ۱۰ الی ۱۵ روز بعد از جوجه‌ریزی بخش تأمین نهاده در بازارگاه برای مرغدار بارگزاری می‌شود و بعد از خرید نهاده از سامانه بازارگاه این نهاده با فاصله زمانی به دست مرغدار می‌رسد تقریباً ۴۰ روز تأخیر ایجاد می‌شود که در این مدت مرغدار باید از نهاده‌های سری قبل، ذخایر انبار و بازار آزاد استفاده کند.

مبصری اظهار کرد: نهاده به مرغدار تخصیص پیدا می‌کند، ولی به موقع عرضه نمی‌شود و تأخیر ۴۰ روزه را به دنبال دارد.

| منبع خبر : میزان
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.