امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 17 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 30742
  پرینت تاریخ انتشار : 10 نوامبر 2021 - 21:43 | 98 بازدید
فرماندار همدان گفت:

استفاده از سبوس دامی در نانوایی‌ها همدان ممنوع است

به گزارش همدان نوین، فرماندار همدان گفت: استفاده از سبوس دامی، افزودنی‌های غیر مجاز، کنجد، سبزیجات و دانه‌های غیربهداشتی تحت عناوین مختلف و با قیمت بالاتر در نانوایی‌های همدان ممنوع است.  محمد علی محمدی در کارگروه آرد و نان و همدان خواستار رتبه‌بندی نانوایی‌ها و اختصاص سهمیه معین آرد کامل برای واحدهای نانوایی خانه‌پز شهری […]

استفاده از سبوس دامی در نانوایی‌ها همدان ممنوع است

به گزارش همدان نوین، فرماندار همدان گفت: استفاده از سبوس دامی، افزودنی‌های غیر مجاز، کنجد، سبزیجات و دانه‌های غیربهداشتی تحت عناوین مختلف و با قیمت بالاتر در نانوایی‌های همدان ممنوع است.

 محمد علی محمدی در کارگروه آرد و نان و همدان خواستار رتبه‌بندی نانوایی‌ها و اختصاص سهمیه معین آرد کامل برای واحدهای نانوایی خانه‌پز شهری شد اظهار داشت: تعداد قابل توجهی نانوایی تحت عنوان سنتی و خانه‌پزی به‌ویژه در شهر جورقان فعال است که بدون هیچ سهمیه ای آرد مورد نیاز خود را به‌صورت قاچاق تهیه می‌کنند.

وی با بیان اینکه اداره غله و سازمان صمت ضمن بررسی کارشناسی نسبت به پیش بینی اختصاص سهمیه آرد مشخص با قیمت معینی برای واحدهای نانوایی خانه‌پز شهری اقدام کند افزود:  کیفیت نان در همدان همواره مورد بحث بوده و این مهم در صورت فعالیت تعداد واحد نانوایی متناسب با جمعیت و ساعت کاری کامل با رتبه‌بندی و ایجاد بازار رقابتی محقق خواهد شد.

فرماندار همدان با اشاره به اینکه ترکیب گندم در سیلوها و کارخانه‌های تولیدی آرد از جمله راهکارهای افزایش کیفیت آرد و نان  است بیان کرد: اداره غله و سازمان صمت به این موضوع باید توجه لازم را داشته باشند.

وی ادامه داد: مشکل قیمت تمام شده تولید آرد در کارخانه‌های تولیدی از جمله مواردی است که سازمان صمت باید آن را مورد بازنگری و حمایت قرار دهد.

محمدی عنوان کرد:  هزینه‌های نگهداری ماشین‌آلات، بسته‌بندی و تعرفه‌های آسیابانی نیز از دیگر مواردی است که باید مورد توجه مسئولان مربوطه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه استفاده از سبوس دامی، افزودنی‌های غیرمجاز، کنجد، سبزیجات و دانه‌های غیربهداشتی تحت عناوین مختلف و با قیمت بالاتر در نانوایی هاممنوع است گفت: نظارت اتحادیه، مرکز بهداشت و سازمان صمت در این زمینه باید جدی باشد.

فرماندار همدان ادامه داد: طبق نظر کارشناسان نان سبوس‌دار صرفا باید از آرد کامل یا اضافه کردن سبوس خوراکی در حین تهیه خمیر و طی فرایند تخمیر تهیه شود که متاسفانه گاهی مشاهده شده است واحد نانوایی با سوءاستفاده از عدم آگاهی مصرف کننده تحت عنوان نان سبوسدار به‌صورت مستقیم اقدام به پاشیدن سبوس به نان در حین طبخ می‌کند.

| منبع خبر : تسنیم
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.