امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 17 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 30721
  پرینت تاریخ انتشار : 10 نوامبر 2021 - 19:15 | 101 بازدید
رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند

کاهش ۵۰ درصدی زدن ماسک و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در نهاوند

به گزارش همدان نوین، رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند گفت: زدن ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان نهاوند کاهش پیدا کرده و به زیر ۵۰ درصد رسیده است.  غلام‌رضا متین روز چهارشنبه ۱۹ آبان در ستاد پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با کرونای شهرستان نهاوند، اظهار کرد: در بازه زمانی یک‌ماهه با توجه […]

کاهش ۵۰ درصدی زدن ماسک و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در نهاوند

به گزارش همدان نوین، رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند گفت: زدن ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان نهاوند کاهش پیدا کرده و به زیر ۵۰ درصد رسیده است.

 غلام‌رضا متین روز چهارشنبه ۱۹ آبان در ستاد پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با کرونای شهرستان نهاوند، اظهار کرد: در بازه زمانی یک‌ماهه با توجه به واکسیناسیونی که در شهرستان انجام شده آمار بیماران بستری و بیماران سرپایی مبتلا به کرونا درسطح شهرستان تاحدوی کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان این‌که متاسفانه زدن ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح شهرستان به شدت کاهش یافته است، تاکید کرد: در حال حاضر ۷۸ درصد جامعه هدف شهرستان دز اول و ۵۷ درصد دز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و تزریق دز سوم واکسن برای کلیه افراد بالای ۶۰ که از تزریق دز دوم آن‌ها چهار ما ه گذشته نیز در شهرستان آغاز شده است.

متین عنوان کرد: هم‌چنین از جمعیت دانش‌آموزی ۱۲ تا ۱۸ ساله شهرستان که ۱۵ هزار و ۶۲۵ نفر هستند ۸۶ درصد دز اول واکسن و ۴۶ درصد هر دو دز را تزریق کرده‌اند.

وی عنوان کرد: جمعیت هدف واکسیناسیون شهرستان که شامل جمعیت ۱۲ سال به بالا هستند و  باید واکسن کرونا را دریافت کنند ۱۴۷ هزار نفر را شامل می‌شوند و قطعا واکسیناسیون این جمعیت هدف در از بین رفتن این ویروس خطرناک بسیار موثر خواهد بود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند ادامه داد: تیم سیار واکسیناسیون ما آمادگی کامل دارد که جامعه هدف بهزیستی که توانایی مراجعه به مراکز واکسیناسیون شهرستان را ندارند با هماهنگی اداره بهزیستی و با حضور در منزل واکسن آن‌ها را تزریق کند.

متین افزود: با توجه به آغاز فصل سرما همه مدارس شهرستان باید به تهویه هوای مکانیکی مجهز شوند و  آموزش و پرورش باید آماری در خصوص شرایط تهویه مدارس ارائه دهد.

وی در خاتمه تصریح کرد: برگزاری مراسم‌های عروسی در تالارهای پذیرایی بهتر قابل کنترل است از همین روی باید تالارهای پذیرایی شهرستان باید با نظارت بیشتری کنترل شوند.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.