مانور مقابله با آنفلوآنزای پرندگان در همدان برگزار شد
به گزارش همدان نوین، همزمان با هفته پدافند غیرعامل مانور (تمرین) مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان روز /سه شنبه/ در بازارچه پرندگان شهر همدان برگزار شد. مدیر بحران سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در حاشیه این مانور (تمرین) گفت: این برنامه به منظور اطلاع رسانی و آگاه سازی بهره برداران به ویژه کسانی که […]
به گزارش همدان نوین، همزمان با هفته پدافند غیرعامل مانور (تمرین) مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان روز /سه شنبه/ در بازارچه پرندگان شهر همدان برگزار شد.
مدیر بحران سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در حاشیه این مانور (تمرین) گفت: این برنامه به منظور اطلاع رسانی و آگاه سازی بهره برداران به ویژه کسانی که در این زمینه فعالیت دارند، اجرا شد.
«احد ظفری» اظهار داشت: این اقدام با هماهنگی اداره کل دامپزشکی استان همدان برای برای جلوگیری از ورود هرگونه پرنده آلوده به استان و اقدامات پیشگیرانه صورت گرفته است.
وی ابراز امیدواری کرد: در هفته پدافند غیرعامل با اقدامات پیشگیرانه هیچگونه خسارتی در این زمینه نداشته باشیم.
مدیر بحران سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تصریح کرد: با اقدامات انجام شده در حوزه رصد و پایش با همکاری ادارات مرتبط در سال جاری تاکنون هیچ گونه بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان در استان مشاهده نشده است.
نماینده اداره دامپزشکی استان همدان نیز با بیان اینکه مانور حاد پرندگان در بازارچه موقت پرنده فروشان همدان برگزار شد افزود: در چندین سال گذشته، کانون آنفلوآنزای فوق پرندگان در استان مشاهده نشده است.
«محمد علی بهرامی» هدف از برگزاری این مانور را آماده بودن در مقابله با این بیماری عنوان کرد و افزود: در صورت مشاهده احتمالی این بیماری توانایی مقابله با آن افزایش می یابد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در این راستا مراقبت های گسترده در سطح استان از حیات وحش و تالاب ها با استقرار مسئول فنی و بهداشتی به صورت مستمر انجام می گیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
