رنگ باختن کرونا در همدان/ احتمالا هفته آینده به رنگ زرد تغییر وضعیت میدهیم
به گزارش همدان نوین، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان از کاهش روند ابتلا به کرونا در استان همدان خبر داد و گفت: احتمالا هفته آینده به رنگ زرد تغییر وضعیت میدهیم. دکتر ابراهیم جلیلی اظهار کرد: روند ابتلا به کرونا در این پیک با شیب ملایم رو به کاهش است و اگر این روند […]
به گزارش همدان نوین، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان از کاهش روند ابتلا به کرونا در استان همدان خبر داد و گفت: احتمالا هفته آینده به رنگ زرد تغییر وضعیت میدهیم.
دکتر ابراهیم جلیلی اظهار کرد: روند ابتلا به کرونا در این پیک با شیب ملایم رو به کاهش است و اگر این روند ادامه داشته باشد پیش بینی میشود وضعیت رنگ بندی استان از حالت نارنجی به زرد تغییر کند.
وی افزود: در پیکهای قبلی روند افزایش کرونا با شیب تندی همراه بود و به همان نسبت نیز روند کاهش نیز با سیب تندتری به وقوع پیوست.
جلیلی ادامه داد: در پیک پنجم نیز روند ابتلا با شیب ملایمی در حال افزایش بود که به همان نسبت نیز روند بهبودی بیماران و شیب به صورت ملایم در حال کاهش است.
معاون درمان به نوسان فوتیها اشاره کرد و گفت: بیماران بد حال که در وضعیت وخیمی قرار دارند احتمال مرگ و میر در آنها به نسبت بالاتر است و به همین دلیل ممکن است با تغییر روند آمار فوتیها مواجه شویم که این نوسان طبیعی است.
جلیلی با بیان اینکه اگر روند به همین صورت ادامه پیدا کند، به رنگ زرد خواهیم رسید، گفت: ادامه این روند تنها در صورت رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم امکان پذیر است و باید ضمن اقدام به واکسیناسیون همچنان نسبت به استفاده از ماسک ، عدم حضور در دورهمیها و سایر مصادیق توجه ویژه داشته باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


