امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 12 محرم 1448
شناسه خبر : 287055
  پرینت تاریخ انتشار : 18 می 2025 - 12:18 | 79 بازدید

ضرورت احیای مسئولیت‌پذیری اجتماعی برای مقابله با آسیب‌ها

به گزارش خبرنگار ایکنا از زنجان، سیدمحمد بطحایی، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی، امروز ۲۸ اردیبهشت‌، در آیین تجلیل از شهروند ارزشمند، قانون‌مدار و داوطلب اجتماعی استان زنجان، با بیان این‌که تکریم افراد مسئول و دغدغه‌مند در حوزه اجتماعی، اقدامی نمادین نیست، یادآور شد: شهروند ارزشمند فردی است که مسئولیت‌پذیری اجتماعی خود […]

ضرورت احیای مسئولیت‌پذیری اجتماعی برای مقابله با آسیب‌ها


بطحایی

به گزارش خبرنگار ایکنا از زنجان، سیدمحمد بطحایی، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی، امروز ۲۸ اردیبهشت‌، در آیین تجلیل از شهروند ارزشمند، قانون‌مدار و داوطلب اجتماعی استان زنجان، با بیان این‌که تکریم افراد مسئول و دغدغه‌مند در حوزه اجتماعی، اقدامی نمادین نیست، یادآور شد: شهروند ارزشمند فردی است که مسئولیت‌پذیری اجتماعی خود را در عمل و نه صرفاً در گفتار نشان می‌دهد؛ چنین الگویی نقش کلیدی در رشد، تعالی و سلامت جامعه ایفا می‌کند.

بطحایی با اشاره به وضعیت بحرانی شاخص‌های سلامت اجتماعی در سطوح جهانی، مشخص کرد: امروز هیچ جامعه‌ای از چالش‌های اجتماعی مصون نمانده است. این چالش‌ها نگران‌کننده هستند، اما در دل آن‌ها فرصت‌هایی برای حرکت به‌سوی توسعه پایدار نیز نهفته است.

معاون وزیر کشور ادامه داد: طبق آمار جهانی، یکی از بزرگ‌ترین معضلات اجتماعی به شمار می‌رود و حدود 300 میلیون نفر از جمعیت 15 تا 65 سال جهان مصرف مواد مخدر را دارند. سالانه بالغ بر 500 هزار نفر در اثر مصرف این مواد جان می‌بازند که صدها هزار نفر از آنها به ایالات متحده آمریکا اختصاص دارد.

وی همچنین آمارهای جهانی مربوط به تصادفات رانندگی و درگیری‌های نظامی را در کنار این بحران اجتماعی قابل تأمل دانست و گفت: با یک میلیون کشته سالانه در تصادفات و بیش از ۲۰۰ هزار قربانی جنگ‌های داخلی و بین‌المللی، آسیب‌های اجتماعی از مرزهای هشدار عبور کرده‌اند.

بطحایی با اشاره به خودکشی، گفت: ارزیابی خودکشی در برخی از موضوع‌ها به بیش از ۷۰ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر رسیده و در مانند کره جنوبی و ژاپن نیز وضعیت نگران‌کننده است. هر چند ژاپن با اجرای برنامه‌های اجتماعی موفق به کاهش این آمار می‌شود، اما در ایران نیز با نرخ 5.7 نفر در هر صد هزار نفر، باید نگاهی جدی و علمی به این موضوع داشت.

رئیس سازمان امور اجتماعی با بررسی برخی شاخص‌های آسیب‌های اجتماعی در کشور طی یک دهه، خواستار همکاری همه جانبه نهادها، سازمان‌ها و مردم برای مقابله با این روند شد و اظهارنظری کرد: با تکیه بر سرمایه‌های مردمی، عدالت اجتماعی و همبستگی ملی، می‌توان مسیر تعالی اجتماعی کشور را با قدرت و امید ادامه داد.

وی گفت: انقلاب اسلامی همیشه قدردان تلاش‌های مخلصانه و گروه دلسوزان حوزه اجتماعی بوده است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.