امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 27 محرم 1448
شناسه خبر : 286613
  پرینت تاریخ انتشار : 16 می 2025 - 23:45 | 52 بازدید

شهید رئیسی دلسوز مردم و یاور محرومان بود

به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج امروز، 26 اردیبهشت در آیین عبادی – سیاسی نماز جمعه این شهر با اشاره به سالگرد شهادت رئیس جمهور فقید، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش، گفت: خدمات خالصانه و کوشش‌های بی‌دریغ ایشان در عرصه‌های گوناگون از جمله سیاست، اجتماع، اقتصاد و فرهنگ، همواره […]

شهید رئیسی دلسوز مردم و یاور محرومان بود


فایق رستمی، امام جمعه سنندج

به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج امروز، 26 اردیبهشت در آیین عبادی – سیاسی نماز جمعه این شهر با اشاره به سالگرد شهادت رئیس جمهور فقید، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش، گفت: خدمات خالصانه و کوشش‌های بی‌دریغ ایشان در عرصه‌های گوناگون از جمله سیاست، اجتماع، اقتصاد و فرهنگ، همواره در خاطره‌ها خواهد ماند.

وی با بیان اینکه شهادت این شخصیت بزرگ، نه تنها مردم ایران، بلکه امت اسلامی را نیز در غم فرو برد، افزود: شهید رئیسی شخصیتی ارزشمند بود و تلاش‌های ایشان در زمینه‌های مختلف از جمله روابط بین‌الملل شایسته تقدیر است.

وی با اشاره به سفرهای متعدد رئیس جمهور شهید به استان‌های مختلف، این اقدام را نشان‌دهنده روحیه جهادی و دلسوزی ایشان برای رفع مشکلات مردم دانست.

امام جمعه سنندج همچنین به اقدام شجاعانه شهید رئیسی در مجمع عمومی سازمان ملل اشاره کرد و گفت: ایشان با در دست گرفتن قرآن کریم، آن را کتاب دعوت‌کننده به عقلانیت، معنویت، عدالت، اخلاق و حقیقت‌جویی معرفی کردند.وی در ادامه خطبه‌ها، ضمن گرامیداشت هفته هلال احمر، از خدمات و فداکاری‌های کارکنان این نهاد در کمک به آسیب‌دیدگان در حوادث مختلف قدردانی کرد.

ماموستا رستمی همچنین به معضلات اجتماعی مانند اعتیاد و افزایش سن ازدواج جوانان اشاره کرده و خواستار تلاش مسئولان برای رفع مشکلات این قشر، به ویژه در زمینه مسکن و اشتغال شد.

امام جمعه سنندج در پایان، با ابراز تاسف از جان باختن کولبران در مرزهای استان، از نیروهای مرزبانی خواست تا با مراعات حال این افراد، از جان آنان محافظت کنند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.